TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Danas pretežno oblačno uz jak vetar

Blic - 12.02.2019

U većem delu Srbije danas će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom. Na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima. Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa udarima olujne jačine, severozapadni, uveče u ...

Sutra mestimično suznežnica, potom delimično razvedravanje

Danas - 11.02.2019

U većem delu Srbije sutra će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom, na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na ...

Stiže pad temperature

Mondo - 10.02.2019

U Srbiji se sutra očekuje oblačno vreme. Ujutro suvo, tokom dana s kišom, vetar umeren i jak, povremeno i olujni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki savez Srbije (RHZS). Najniža temperatura oko osam, najviša oko 11 stepeni, a od sredine dana u padu.

PRELEP DAN PRED NAMA! Danas mnogo sunca i toplije, najviša dnevna do 14 stepeni

Srbija Danas - 10.02.2019

U Srbiji se danas očekuje malo do umereno oblačno uz sunčane intervale, suvo i jos malo toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS). Najniža temperatura od -4 do nula, a najviša od devet do 14 stepeni.

Oblačno, mestimično suznežnica i sneg

B92 - 12.02.2019

U većem delu Srbije će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom, na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima. To je saopštio Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na ...

Sutra oblačno, od sredine dana pad temperature

B92 - 10.02.2019

Beograd -- U Srbiji se sutra očekuje oblačno, ujutro suvo, tokom dana s kišom, vetar umeren i jak, povremeno i olujni, saopštio je RHZS. Najniža temperatura oko osam, najviša oko 11 stepeni, a od sredine dana u padu.

Pretežno oblačno, vetar, mestimično susnežica

RTV - 12.02.2019

U većem delu Srbije danas će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom. Na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima. Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa udarima olujne jačine, severozapadni, uveče u ...

U ponedeljak oblačno, od sredine dana pad temperature

Blic - 11.02.2019

U Srbiji se danas očekuje oblačno, ujutro suvo, tokom dana s kišom, vetar umeren i jak, povremeno i olujni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki savez Srbije (RHZS). Najniža temperatura oko osam, najviša oko 11 stepeni, a od sredine dana u padu.

PROMENLJIV DAN PRED NAMA! Mestimično suznežnica, potom delimično razvedravanje

Pink - 12.02.2019

Jutarnja temperatura kretaće se od nula do tri, a najviša dnevna od dva do sedam stepeni Celzijusa. U većem delu Srbije danas će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom, na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički ...

Temperature U PLUSU, ali je NAPOLJU DA SE SMRZNEŠ: Kapa i kišobran su OBAVEZNI, a EVO I DO KADA!

Srbija Danas - 12.02.2019

U većem delu Srbije danas će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom. Sneg usporio saobraćaj u zapadnoj Srbiji, a vozačima se zbog ovoga UPUĆUJE POSEBAN OPREZ! Na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima.

Oblačno, od sredine dana pad temperature

RTV - 11.02.2019

U Srbiji danas oblačno, ujutro suvo, tokom dana s kišom, vetar umeren i jak, povremeno i olujni, saopštio je Republički hidrometeorološki savez Srbije (RHZS). Najniža temperatura oko osam, najviša oko 11 stepeni, a od sredine dana u padu.

LEDENO JUTRO, VETAR ŠIBA: Sneg, susnežnica, ponegde i malo sunca! Danas do 7 stepeni

Kurir - 12.02.2019

BEOGRAD - U većem delu Srbije danas će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom, na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

TOPLO, OBLAČNO JUTRO: Spremite se za VELIKU VREMENSKU PROMENU SREDINOM DANA!

Srbija Danas - 11.02.2019

U Srbiji se danas očekuje oblačno, ujutro suvo vreme, tokom dana s kišom, a vetar će biti umeren i jak, povremeno i olujni, saopštio je Republički hidrometeorološki savez Srbije. Da li znate zašto je Cezar rekao: "Kocka je bačena?" Najniža temperatura biće oko osam, najviša oko ...

Danas oblačno - Od sredine dana pad temperature!

Pink - 11.02.2019

Najniža temperatura oko osam, najviša oko 11 stepeni. U Srbiji se očekuje oblačno vreme, ujutro suvo, tokom dana s kišom, a vetar umeren i jak, povremeno i olujni, saopštio je Republički hidrometeorološki savez Srbije (RHZS).

POSLE TOPLOG JUTRA TEMPERATURNI ŠOK: Od sredine dana kiša i naglo zahlađenje, stiže sneg!

Kurir - 11.02.2019

BEOGRAD - U Srbiji se danas očekuje oblačno, ujutro suvo, tokom dana s kišom, vetar umeren i jak, povremeno i olujni, saopštio je Republički hidrometeorološki savez Srbije (RHZS). Najniža temperatura oko osam, najviša oko 11 stepeni, a od sredine dana u padu.

KIŠA SAMO ŠTO NIJE POČELA! Posle toplog jutra stiže nam neprijatno iznenađenje!

Espreso - 11.02.2019

U četvrtak pretežno oblačno, mestimično s kišom i snegom U Srbiji se danas očekuje oblačno, ujutro suvo, tokom dana s kišom , vetar umeren i jak, povremeno i olujni, saopštio je Republički hidrometeorološki savez Srbije (RHZS).