TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Džej Lo planira da se odseli iz Amerike? Svetska zvezda izdvojila 2 lokacije gde bi volela da živi

Telegraf - 14.01.2020

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez priznala da ima želju da vodi mirniji život. U razgovoru za "Vanity Fair" ona je pričala o svojim uspesima u muzici, filmu, plesu tokom dugogodišnje karijere koja traje više od 3 decenije, ali i tome da želi da se preseli iz rodnih ...

Dženifer Lopez želi da napusti Ameriku da bi vozila bajs i išla po hleb!

Mondo - 14.01.2020

Evo gde bi pevačica volela da živi. Pevačica i glumica Dženifer Lopez , koju trenutno gledamo kako striptizetu Ramonu u hit filmu "Hustlers" izjavila je da bi volela jednostavnij i zdraviji život za sebe i svoju porodicu.

Presekla

ALO - 17.06.2020

Legendarna američka teniserka Serena Vilijams učestvovaće na ovogodišnjem US openu, koji se održava od 31. avgusta do 13. septembra. "Ne mogu da dočekam da zaigram u Njujorku. Mislim da će USTA da uradi sve kako bi obezbedio da sve prođe sjajno i bezbedonosno", rekla je Serena.

"VOLELA BIH DA MOGU DA VOZIM BICIKLU, KUPUJEM HLEB..." Džej Lo otkrila na čemu zavidi običnim ljudima, ovo joj je ...

Blic - 15.01.2020

Slavna glumica Dženifer Lopez ispričala je da joj je neostvarena želja ostalo da živi u malom gradu i ima potpuno normalnu svakodnevicu. U svojoj preko 30 godina dugoj karijeri u kojoj je postigla veliki uspeh u svetu muzike, ali i filma, Dženifer je otkrila da ima još nekoliko ...

Dženifer Lopez mašta o normalnom životu: "Volela bih da vozim bicikl i odem u prodavnicu"

Puls online - 15.01.2020

Svetska muzička i glumačka zvezda Dženifer Lopez mašta da živi kao sav običan svet. U svojoj preko 30 godina dugoj karijeri u kojoj je postigla veliki uspeh u svetu muzike, ali i filma, Dženifer je otkrila da ima još nekoliko stvari sa svoj spiska koje bi volela da ostvari.

DŽENIFER LOPEZ HOĆE DA IDE SAMA U PRODAVNICU I VOZI BICIKL: Zavidim običnim ljudima i MAŠTAM da živim kao ONI!

Kurir - 15.01.2020

Dženifer Lopez priznala je da joj je neostvarena želja da živi u malom gradu i ima normalnu svakodnevicu. Pevačica i glumica je izrazila i želju da ode iz Amerike i preseli se na Bali ili u neki mali italijanski grad. "Volela bih da vodim normalan život u nekom manjem gradu.