TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DOBRA VEST IZ BOLNICE U KIKINDI: Beba zaražena koronom otpuštena kući, ozdravila zahvaljujući vitaminskoj terapiji

Novosti - 22.04.2021

Beba čak nije primala ni ni antibiotsku već samo vitaminsku terapiju, potvrdio je za “Novosti” direktor bolnice u Kikindi dr Mirko Stojisavljević. - Virus kod bebe je ustanovljen prilikom redovne vakcinacije. Beba nije imala temperaturu, već samo blago curenje nosa.

DVOMESEČNA BEBICA NAJMLAĐI KOVID PACIJENT U KIKINDI: Leči se u crvenoj zoni ali nije vitalno ugrožena

Kurir - 22.04.2021

KIKINDA - U Opštoj bolnici u Kikindi, hospitalizovano je 49 kovid pacijenata, a među njima i i dvomesečna beba. Prema rečima dr Mirka Stojisavljevića, direktora ove ustanove, najmlađi kovid pacijent je u stabilnom stanju: - Beba kod koje je potvrđen korona virus nalazi se u ...

U Kikindi se od korone leči i dvomesečna beba

RTV - 22.04.2021

Na bolničkom lečenju od korona virusa u Opštoj bolnici u Kikindi nalazi se i dvomesečna beba koja je u stabilnom stanju. Beba se nalazi u crvenoj zoni na Dečjem odeljenju bolnice, a lekari se nadaju da će se uspešno oporaviti, prenose Novosti.

BEBA OD SAMO DVA MESECA LEČI SE OD KORONE: Iz bolnice se oglasili o stanju najmlađeg pacijenta

Novosti - 22.04.2021

- Ova beba je naš najmlađi pacijent koji se leči od virusa korona i nije vitalno ugrožena. Na lečenju trenutno imamo 49 pacijenata. Na respiratoru je žena od 67 godina, njeno stanje je vrlo složeni i anesteziolozi se svim snagama bore za njen život – naveo je direktor bolnice dr ...

Na lečenju dvomesečna beba; "To je stav struke" VIDEO/FOTO

B92 - 22.04.2021

U Srbiji je od početka pandemije koronavirusa zabeležen 670.801‬ slučaj zaraze, dok broj preminulih iznosi 6.095‬ Procenat smrtnosti je 0,91 odsto, a ukupno su testirane 3.726.602 osobe. Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu ...

NAJMLAĐI KORONA PACIJENT OPŠTE BOLNICE U KIKINDI JE DVOMESEČNA BEBA: Lekari saopštili u kakvom je stanju

Espreso - 22.04.2021

Broj pacijenata koji su na bolničkom lečenju zbog kovida 19 opada, jer je prošle nedelje bilo čak 63 hospitalizovanih što je rekordan broj od početka epidemije Kako je saopšteno, u Opštoj bolnici u Kikindi, na bolničkom lečenju od korona virusa nalazi se i dvomesečna beba.

BEBA OD DVA MESECA OBOLELA OD KORONE Iz bolnice se oglasili o stanju najmlađeg pacijenta

Blic - 22.04.2021

Na bolničkom lečenju od korona virusa u Opštoj bolnici u Kikindi je i dvomesečna beba, koja je u stabilnom stanju i lekari se nadaju da će se uspešno oporaviti. Beba se nalazi u crvenoj zoni na Dečjem odeljenju bolnice.

JOŠ JEDNA BEBA ZARAŽENA KORONOM: Dvomesečno dete iz Kikinde hrabro se bori!

Republika - 22.04.2021

- Ova beba je naš najmlađi pacijent koji se leči od virusa korona i nije vitalno ugrožena. Na lečenju trenutno imamo 49 pacijenata. Na respiratoru je žena od 67 godina, njeno stanje je vrlo složeni i anesteziolozi se svim snagama bore za njen život - naveo je direktor bolnice dr ...

Dvomesečna beba u crvenoj kovid zoni

B92 - 22.04.2021

Na bolničkom lečenju od korona virusa u Opštoj bolnici u Kikindi nalazi se i dvomesečna beba koja je u stabilnom stanju. Beba se nalazi u crvenoj zoni na Dečjem odeljenju bolnice, a lekari se nadaju da će se uspešno oporaviti, prenose Novosti.

Još jedna beba u crvenoj kovid zoni: Najmlađi pacijent u Kikindi ima izgleda za oporavak

Telegraf - 22.04.2021

Dvomesečna beba zaražena virusom korona nalazi se u Opštoj bolnici u Kikindi , nalazi se u crvenoj zoni na dečjem odeljenju bolnice, ali se lekari nadaju da će uspešno da se oporavi, s obzirom na to da je trenutno u stabilnom stanju.

JOŠ JEDNA BEBA U CRVENOJ KOVID ZONI: Najmlađi pacijent u Kikindi ima izgleda za oporavak

Pink - 22.04.2021

Dvomesečna beba zaražena virusom korona nalazi se u Opštoj bolnici u Kikindi, nalazi se u crvenoj zoni na dečjem odeljenju bolnice, ali se lekari nadaju da će uspešno da se oporavi, s obzirom na to da je trenutno u stabilnom stanju.

DIVNA VEST IZ KIKINDE: Dvomesečna beba POBEDILA KORONU! Nakon vitaminske terapije, otpuštena iz bolnice

Pink - 22.04.2021

"U veoma dobrom opštem stanju je otpuštena kući, na zadovoljstvo svih nas u bolnici", rekao je direktor ustanove u Kikindi. Dvomesečna beba koja je bila pozitivna na koronavirus i lečila se u crvenoj zoni Dečjeg odeljenja Opšte bolnice u Kikindi danas popodne otpuštena je kući, ...

Situacija se promenila: Posle slučajeva beba koje su izgubile bitku sa koronom - nova pitanja VIDEO

B92 - 21.04.2021

Najmlađi pacijent zaražen koronavirusom u Srbiji, devojčica stara svega 10 dana, preminula je u Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova . U tu kliniku je prebačena iz Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu. Ovo je četvrti takav slučaj u svetu.