TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ceo Dorćol plače za devojčicom iz požara

Nova - 25.11.2020

Tragična vest da je Minja D. (15) koja je teško povređena u požaru na Dorćolu preminula jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj potresla je ceo komšiluk zgrade u kojoj je živela u Ulici visokog Stevana na Dorćolu.

Poslednji pozdravi donora i prijatelja nakon teških operacija: "Minja, anđele, počivaj u miru"

Telegraf - 25.11.2020

- Anđele mali, počivaj u miru - reči su kojima se Nemanja Držajić oprostio od preminule devojčice Minje D. Pre skoro mesec dana spasao ju je iz stana u plamenu i, mada je gledao kako je kola hitne pomoći sa teškim opekotinama odvoze, nadao se da će preživeti.

"MINJA JE IZDRŽALA PET OPERACIJA, IMALA JE ŠEST DONORA KOŽE..." Potresne reči porodične prijateljice preminule ...

Blic - 25.11.2020

Minja je izdržala četiri ili pet operacija, a sve ovo vreme oko nje su se okupili divni ljudi. Ne mogu da verujem da toliko pozitivne energije nije uspelo da je otrgne od smrti, kaže Ivona Stojanović, prijatelj porodice petnaestogodišnje Minje D.

"ANĐELE MALI..." Nemanja je spasavao Minju iz požara, a sada se JEDNOM PORUKOM s bolom oprostio od nje

Blic - 25.11.2020

Nakon tragične vesti, da je preminula devojčica Minja D. (15), koju su Pavle Gavura, Lazar Ereša, Nemanja Držajić, Nenad Janković i Niko David herojskim podvigom spasili iz zapaljenog stana na 10. spratu zgrade na Dorćolu, potresla je javnost.

PAVLE KOJI JE SPASAO MINJU IZ POŽARA ZA KURIR: Ne mogu da verujem, ne mogu da govorim

Kurir - 25.11.2020

BEOGRAD - Pavle Gavura, heroj sa Dorćola koji je sa kolegama molerima spasao devojčicu Minju (15) iz stana-buktinje na 10. spratu zgrade u Visokog Stevana, zatečen je strašnom vešću a za Kurir je samo kratko rekao: Ne mogu da verujem, ne mogu da govorim...

“ANĐELE MALI, POČIVAJ U MIRU“: Nemanja, koji je spašavao Minju iz požara, se oprostio potresnim rečima od devojčice

Novosti - 25.11.2020

TRAGIČNE vesti pogodile Srbiju! Nakon tragične vesti, da je preminula devojčica Minja D. koju su Pavle Gavura, Lazar Ereša, Nemanja Držajić, Nenad Janković i Niko David spasili su iz zapaljenog stana na desetom spratu zgrade na Dorćolu herojskim podvigom, potresla je javnost.

ŠOK POSLE SMRTI: Porodična prijateljica ispričala šta se dešavalo sa devojčicom Minjom do trenutka kad je preminula

Novosti - 25.11.2020

PLAMEN koji je progutao stan u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu pre mesec dana jutros je ipak odneo žrtvu. Plamen koji je progutao stan u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu pre mesec dana jutros je ipak odneo žrtvu. To je devojčica Minja D.

Minjin donor kože: Deo mene je otišao s njom

Nova - 25.11.2020

Ognjen Todorović (38), jedan od dva donora kože Minji D., koja je jutros izgubila bitku za život na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, za Nova.rs kaže "da je jedan deo njega otišao sa njom". “Nije izdržala… A ja ležim ovde sav u ranama i ne mgu da verujem šta se dogodilo.

"JUČE SAM ČUO DA JOJ SE STANJE POGORŠALO, ALI MISLIO SAM DA ĆE SE IZVUĆI" Heroj sa Dorćola duboko potresen vešću da je ...

Blic - 25.11.2020

Ovo je strašno, nadali smo se da će se oporaviti i da će sve biti u redu - rekao je za "Blic" Pavle Gavura, jedan od heroja koji su 27. oktobra iz vatrene stihije koja je gutala ceo porodični stan neverovatnim podvigom uspeli da spasu petnaestogodišnju Minju D.

Reči Pavla Gavure, momka koji je spasao Minju iz požara, bole: "Ne mogu da verujem da je preminula"

Telegraf - 25.11.2020

Pavle Gavura, heroj koji je spasao petnaestogodišnju devojčicu iz požara na Dorćolu, dobio je najtužnije vesti - žrtva koja je molila i preklinjala za pomoć sa terase, a kojoj je on pružio ruku spasa, ipak nije uspela da pobedi strašne opekotine koje je zadobila kobnog 27.

Pavle koji je izvukao devojčicu iz požara: U šoku sam

Nova - 25.11.2020

"Ne mogu da verujem, u šoku sam... Nemojte me molim vas, ne znam šta da kažem, loše mi je", rekao je Pavle Gavura za Nova.rs nakpn što je saznao da je devojčica Minja D. (15) koju je izvukao iz požara na Dorćolu preminula u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

IMA LI DANAS TUŽNIJE VESTI OD OVE, CELA SRBIJA BILA JE UZ NJU: Preminula devojčica Minja (15) spasena iz požara na ...

Kurir - 25.11.2020

BEOGRAD - Minja D. (15), koja je teško povređena u stravičnom požaru na Dorćolu u ulici Visokog Stevana, a koju su spasli Pavle Gavura i njegove kolege moleri sa obližnjeg gradilišta, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

Preminula devojčica koja je bila teško povređena u požaru na Dorćolu

N1 - 25.11.2020

Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenela je Radio-televizija Srbije. Vest su za portal Nova.rs potvrdili i bliski prijatelji devojčicine porodice.

Preminula devojčica povređena u požaru na Dorćolu

B92 - 25.11.2020

Petnaestogodišnja devojčica M.D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Ona je nakon izbijanja požara h erojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre.

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Telegraf - 25.11.2020

M. D. (15) koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj , prenosi RTS. Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u njenom stanu ...

Preminula devojčica iz požara na Dorćolu

Nova - 25.11.2020

Petnaestogodišnja devojčica Minja D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Uskoro ...

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Politika - 25.11.2020

Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenosi RTS.

TUGA: Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu!

Republika - 25.11.2020

Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u njenom stanu 27. oktobra u Ulici Visokog Stevana u Beogradu. Kako se tada spekulisalo, požar je izazvala oborena slavska sveća. Usledila je prava drama – više od dva sata vatrogasci su pokušali da obuzdaju ...

TUGA Preminula devojčica spasena u požaru na Dorćolu

Blic - 25.11.2020

Petnaestogodišnja devojčica Minja D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u ...

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

RTS - 25.11.2020

Petnaestogodišnja devojčica Minja D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u ...

Preminula devojčica koju su radnici spasli iz požara na Dorćolu

Sputnik - 25.11.2020

Petnaestogodišnja devojčica M. D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u ...

VELIKA TRAGEDIJA: Preminula devojčica koja je spasena iz požara na Dorćolu

Srbija Danas - 25.11.2020

M. D. (15) koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenosi RTS. Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u njenom stanu 27.

TUGA: Preminula devojčica spasena u požaru na Dorćolu

Novosti - 25.11.2020

PETNAESTOGODIŠNjA devojčica M. D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, javlja RTS.

TUGA I NEVERCA: Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Espreso - 25.11.2020

Minja je sa opekotima prevezena u Urgentni centar, a zatim je pokrenuta i akcija za doniranje kože kako bi se njen život spasao. Petnaestogodišnja devojčica Minja D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula ...

Preminula devojčica Minja (15) KOJU SU iz požara izvukli radnici sa gradilišta!

Informer - 25.11.2020

Petnaestogodišnja devojčica Minja D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u ...

PRETUŽNO: Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Mondo - 25.11.2020

Minja je sa opekotima prevezena u Urgentni centar, a zatim je pokrenuta i akcija za doniranje kože kako bi se njen život spasao. Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u njenom stanu 27. oktobra u Ulici Visokog Stevana u Beogradu.

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

RTV - 25.11.2020

Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenosi RTS.

Tuga do neba! Nije izdržala, UMRLA DEVOJČICA spasena iz požara na Dorćolu

Dnevno - 25.11.2020

Petnaestogodišnja devojčica Minja D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u ...

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Novi Magazin - 25.11.2020

Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS). Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u njenom stanu 27.

NE MOGU DA VERUJEM DA JE UMRLA: Heroj koji je spasavao devojčicu iz požara sa Dorćola oglasio se nakon njene smrti

Novosti - 25.11.2020

PAVLE Gavura, heroj koji je spasao petnaestogodišnju devojčicu iz požara na Dorćolu, dobio je najtužnije vesti - žrtva koja je molila i preklinjala za pomoć sa terase, a kojoj je on pružio ruku spasa, ipak nije uspela da pobedi strašne opekotine koje je zadobila kobnog 27.

SPASIO JE MINJU IZ VATRENE STIHIJE, SADA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Pavle Gavura u neverici zbog smrt devojčice

Espreso - 25.11.2020

Nakon duge borbe i transplatacije kože, zbog stravičnih opekotina koje je zadobila u požaru, Mina je izgubila bitku za život Ovo je strašno, nadali smo se da će se oporaviti i da će sve biti u redu - rekao je Pavle Gavura, jedan od heroja koji su 27.

MISLIO SAM DA ĆE SE OPORAVITI, OVO JE STRAŠNO! Heroj iz požara u suzama primio vest o smrti devojčice Minje!

Informer - 25.11.2020

Ovo je strašno, nadali smo se da će se oporaviti i da će sve biti u redu - rekao je za Blic Pavle Gavura, jedan od heroja koji su 27. oktobra iz vatrene stihije koja je gutala ceo porodični stan neverovatnim podvigom uspeli da spasu petnaestogodišnju Minju D.

"NADALI SMO SE DA ĆE SE OPORAVITI! OVO JE STRAŠNO": Jedan od heroja koji je izvukao malu Minju iz požara na Dorćolu!

Mondo - 25.11.2020

Minja D. (15) preminula je nakon skoro mesec dana borbe za život " Ovo je strašno, nadali smo se da će se oporaviti i da će sve biti u redu ", rekao je Pavle Gavura nakon saznanja da je Minja koju je izvukao iz požara na Dorćolu preminula u Univerzitetskoj dečjoj klinici u ...

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Beta - 25.11.2020

Foto: print screen/youtube Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povredjena u požaru na Dorćolu, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS).

"OVO JE STRAŠNO, NADALI SMO SE DA ĆE SE OPORAVITI" Heroj sa Dorćola duboko potresen vešću da je devojčica podlegla ...

Srbija Danas - 25.11.2020

Ovo je strašno, nadali smo se da će se oporaviti i da će sve biti u redu - rekao je Pavle Gavura, jedan od heroja koji su 27. oktobra iz vatrene stihije koja je gutala ceo porodični stan neverovatnim podvigom uspeli da spasu petnaestogodišnju Minju D.

STRAŠNO, MISLILI SMO DA ĆE SE OPORAVITI! Spasilac tragično preminule Mine dan pred smrt SAZNAO BOLNE ČINJENICE od njene ...

Republika - 25.11.2020

Nakon duge borbe i transplatacije kože, zbog stravičnih opekotina koje je zadobila u požaru, Mina je izgubila bitku za život. Hrabri radnici koji su je kobnog dana spasili iz vatre pratili su svakog dana njeno stanje i nadali se da će se izvući.

"ANĐELE MALI, POČIVAJ U MIRU": Spasilac se potresnim rečima oprostio od male Minje (FOTO)

Srbija Danas - 25.11.2020

M. D. (15) koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u njenom stanu 27.

MINJA JE IZDRŽALA ČETIRI ILI PET OPERACIJA! Porodična prijateljica u šoku posle smrti devojčice: Toliko pozitivne ...

Informer - 25.11.2020

Devojčica Minja D. (15) koja je 27. oktobra teško povređena u požaru na Dorćolu, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj Plamen koji je progutao stan u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu pre mesec dana jutros je ipak odneo žrtvu - devojčicu Minju D.