TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Moramo vidjeti stav Turske, ali siguran sam da će prevladati zajedništvo”

N1 - 14.05.2022

Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman rekao je u subotu u Berlinu kako vjeruje da će se na ministarskom sastanku NATO-a otkloniti dvojbe Turske koja se protivi ulasku Švedske i Finske u Savez. “Naravno da moramo vidjeti koji je Turski stav po tom pitanju.

“Život hrvatskog državljanina u ruskom zarobljeništvu nam je prioritet”

N1 - 13.05.2022

Život hrvatskog državljanina u ruskom zarobljeništvu nam je prioritet, rekao je u petak ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman. “Jesam, optimističan sam, osobito nakon što smo vidjeli ove slike”, rekao je ministar na Novoj TV koja je emitirala snimku razgovora ...

Hrvatski šef diplomacije optimističan oko zarobljenog Hrvata: "Šanse su velike"

Dnevnik.hr - 13.05.2022

O hrvatskoj blokadi Finske, slovenskoj blokadi Hrvatske, ruskom uhićenju hrvatskog borca u Ukrajini, Sabina Tandara Knezović razgovarala je s ministrom Gordanom Grlićem Radmanom. Hrvatska je od početka rata rekla da svatko odlazi u Ukrajinu na vlastitu odgovornost.

Grlić Radman o zarobljenom Hrvatu: Šanse su velike. Njegov život nam je prioritet

Vecernji.hr - 13.05.2022

Interesiraju se. Pitaju misli li predsjednik to ozbiljno i je li to hrvatska vanjska politika. Pitaju me hoćemo li doista zaustaviti pristup Finske i Švedske u NATO", kazao je ministar o Milanovićevim izjavama da će Hrvatska Finsku i Švedsku blokirati pri pokušaju ulaska u NATO ...

Grlić Radman o zarobljenom Hrvatu u Ukrajini: 'Ulažemo napore, ali optimističan sam'

24sata.hr - 13.05.2022

Još uvijek imamo i veleposlanstvo u Moskvi i u Ukrajini. Život hrvatskog državljanina nam je prioritet. Najvažniji, dodao je Grlić Radman Ulažemo diplomatske i političke napore kako bismo dočekali njegovo oslobađanje. Šanse su velike. Ovog trenutka ne mogu toliko govoriti.

Grlić Radman o Milanoviću: Zovu me iz Finske i Švedske, pitaju "zar je to moguće"

Index.hr - 13.05.2022

O HRVATSKOJ blokadi Finske, slovenskoj blokadi Hrvatske, ruskom uhićenju hrvatskog borca u Ukrajini s hrvatskim ministrom vanjskih i europskih poslova za Dnevnik Nove TV govorio je ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman.

Grlić Radman smiruje švedske i finske ministre: "Milanoviću bi mogao biti upućen i neki poziv s američke strane"

Dnevnik.ba - 13.05.2022

O hrvatskoj blokadi Finske, slovenskoj blokadi Hrvatske, ruskom uhićenju hrvatskog borca u Ukrajini s hrvatskim ministrom vanjskih i europskih poslova za Dnevnik Nove TV govorio je ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman.

Grlić Radman s ministrima NATO članica: "Jedino s ravnopravnosti triju konstitutivnih naroda BiH može u NATO i EU"

Dnevnik.ba - 14.05.2022

Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman rekao je u subotu u Berlinu kako vjeruje da će se na ministarskom sastanku NATO-a otkloniti dvojbe Turske koja se protivi ulasku Švedske i Finske u Savez. "Naravno da moramo vidjeti koji je Turski stav po tom pitanju.

Grlić Radman o turskom negodovanju zbog Finske i Švedske: Vjerujem u zajedništvo

Index.hr - 14.05.2022

MINISTAR vanjskih poslova Gordan Grlić Radman rekao je u Berlinu kako vjeruje da će se na ministarskom sastanku NATO-a otkloniti dvojbe Turske koja se protivi ulasku Švedske i Finske u Savez. "Naravno da moramo vidjeti koji je Turski stav po tom pitanju.

Grlić Radman vjeruje da će se otkloniti dvojbe Turske u vezi sa Švedskom i Finskom u NATO-u

24sata.hr - 14.05.2022

Hrvatski ministar vanjskih poslova najavio je da će sudionicima sastanka naglasiti potrebu jačeg angažmana NATO-a i na području zapadnog Balkana Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman rekao je u subotu u Berlinu kako vjeruje da će se na ministarskom sastanku ...

Radman: Na sastanku ministara NATO-a o Izbornom zakonu BiH

Vijesti.ba - 14.05.2022

Jedino institucionalno funkcionalna Bosna i Hercegovina koja počiva na tim temeljima ravnopravnosti triju konstitutivnih naroda i ostalih građana može biti prosperitetna i može ostvariti europsku perspektivu i NATO članstvo ...