TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BOSANKA NA ČELU AUSTRALIJSKE POLICIJE: Katarina Kerol je i prva žena koja je izabrana na mesto komesara (VIDEO)

Kurir - 24.04.2019

Katarina Kerol je izabrana za komesarku policije jedne od šest australijskih država, Kvinslend. Reč je o najvišem policijskom položaju u državi. "Privilegija i čast je biti izabran za komesarku. Vredno ću raditi sledećih pet godina kako bih ovu predivnu državu očuvala sigurnom", ...

Poreklom iz BiH, a prva žena na čelu australijske policije

Tanjug - 24.04.2019

Poreklom iz BiH, a prva žena na čelu australijske policije Katarina Kerol, devojačkog prezimena Bošnjak, čiji su roditelji iz Ljubuškog u BiH, postala je prva žena na čelu policije u Australiji. SARAJEVO - Katarina Kerol, devojačkog prezimena Bošnjak, čiji su roditelji iz ...

Hercegovka postala prva žena na čelu policije u Australiji

Vesti Online - 24.04.2019

Katarina Kerol, devojačkog prezimena Bošnjak, čiji su roditelji iz Ljubuškog u BiH, postala je prva žena na čelu policije u Australiji. Tweet EPA/DARREN ENGLAND Katarina Kerol Katarina Kerol je izabrana za komesarku policije jedne od šest australijskih država, Kvinslend.

Katarina je prva žena na čelu policije u Australiji, a poreklom je iz BiH!

Telegraf - 24.04.2019

Ona je prva žena za 155 godina istorije koja će biti na čelu državne policije Katarina Kerol, devojačkog prezimena Bošnjak, čiji su roditelji iz Ljubuškog , postala je u . Katarina Kerol je izabrana za komesarku policije jedne od šest australijskih država, Kvinslend.

Australija nikada nije imala ženu za šefa policije. Sad ima i ona je iz BiH

B92 - 24.04.2019

Sarajevo -- Katarina Kerol, devojačkog prezimena Bošnjak, čiji su roditelji iz Ljubuškog u BiH, postala je prva žena na čelu policije u Australiji. Katarina Kerol je izabrana za komesarku policije jedne od šest australijskih država, Kvinslend.

(VIDEO) LEPA BOSANKA PRVA ŽENA NA ČELU AUSTRALIJSKE POLICIJE! Katarinino devojačko prezime je Bošnjak, roditelji su joj ...

Informer - 24.04.2019

Katarina Kerol, devojačkog prezimena Bošnjak, čiji su roditelji iz Ljubuškog u BiH, postala je prva žena na čelu policije u Australiji Katarina Kerol je izabrana za komesarku policije jedne od šest australijskih država, Kvinslend. Reč je o najvišem policijskom položaju u državi.

Prva žena na čelu australijske policije – poreklom iz Bosne

RTV - 24.04.2019

Katarina Kerol, devojačkog prezimena Bošnjak, čiji su roditelji iz Ljubuškog u BiH, postala je prva žena na čelu policije u Australiji. Katarina Kerol je izabrana za komesarku policije jedne od šest australijskih država, Kvinslend. Reč je o najvišem policijskom položaju u državi.