TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"D**AJ GA RAMBO, KOSOVO JE SRBIJA!" BUDVANI ŽESTOKO INSPIRISANI: Razvukli veliki transparent u znak podrške Srbima ...

Srbija Danas - 25.09.2021

Budvani su danas inspirisani snimcima sa Kosova, koje je nedavno i objavio Portal Dana na kojima Srbi na Jarinju nazivaju kosovske policajce Rambom. Na starogradskim bedemima u Budvi postavljen je transparent "Duvaj ga Rambo, Kosovo je Srbija", kao podršku srpskom narodu, koji ...

DUVAJ GA, RAMBO - Razvijen transparent u Budvi u znak podrške Srbima na Kosovu i Metohiji! /FOTO/

Informer - 25.09.2021

Na starogradskim bedemima u Budvi postavljen je transparent “Duvaj ga Rambo, Kosovo je Srbija”, kao podršku srpskom narodu, koji šestii dan protestuju na administrativnom prelazu u Jarinju Podgoričke Vijesti pišu da je o tome obaveštena Komunalna policija i inspekcija.

Budva: Transparent podrške srpskom narodu na Kosovu, obaviještena...

Vijesti.me - 25.09.2021

Na starogradskim bedemima u Budvi neko je upravo postavio transparent “Duvaj ga Rambo, Kosovo je Srbija”, kao podršku srpskom narodu povodom nedavnih dešavanja na Kosovu. Obaviještena je Komunalna policija i inspekcija.

U Budvi osvanuo veliki transparent u znak podrške Srbima: Evo šta poručuju kosovskim policajcima (FOTO)

Srbija24 - 25.09.2021

Građani Budve su danas posebno inspirisani snimcima sa Kosova, koje je nedavno i objavio na kojima Srbi na Jarinju nazivaju kosovske policajce Rambom. Na starogradskim bedemima u Budvi osvanuo je ogromni transparent „D**aj ga Rambo, Kosovo je Srbija“, kao podršku srpskom narodu, ...

U Budvi transparent podrške Srbima na Kosovu i Metohiji

RTV - 25.09.2021

Na starogradskim bedemima u Budvi postavljen je transparent "Duvaj ga Rambo, Kosovo je Srbija", kao podršku srpskom narodu, koji šesti dan protestuju na administrativnom prelazu u Jarinju. Podgoričke Vijesti pišu da je o tome obaveštena Komunalna policija i inspekcija.