TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Potpuno izgoreo automobil u Banatskom Karlovcu: Zapalio se u vožnji, vozač na vreme napustio vozilo

Telegraf - 24.11.2022

Večeras nešto pre 18 časova došlo je do požara na automobilu u mestu Banatski Karlovac kod Alibunara. Kako saznajemo, automobil se zapalio u vožnji, a vozač je prema rečima očevidaca uspeo na vreme da napusti vozilo.

DRAMA U BANATSKOM KARLOVCU: Automobil gori nasred ulice, odjekuju eksplozije, niko ne sme da priđe (VIDEO)

Kurir - 24.11.2022

Jedan automobil izgoreo je večeras nasred ulice u Banatskom Karlovcu. Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se buktinja nasred ulice, odjekuju i detonacije, a policijsko vozilo zatvara ulicu za saobraćaj dok opasnost ne prođe.

AUTOMOBIL GORI NASRED ULICE, ODJEKUJU EKSPLOZIJE Drama u Banatskom Karlovcu, niko ne sme da priđe (VIDEO)

ALO - 24.11.2022

Jedan automobil izgoreo je večeras nasred ulice u Banatskom Karlovcu Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se buktinja nasred ulice, odjekuju i detonacije, a policijsko vozilo zatvara ulicu za saobraćaj dok opasnost ne prođe.

ODJEKUJU EKSPLOZIJE, GORI AUTOMOBIL: Užas u Banatskom Karlovcu

Novosti - 24.11.2022

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se buktinja nasred ulice, odjekuju i detonacije, a policijsko vozilo zatvara ulicu za saobraćaj dok opasnost ne prođe. Za sada nije poznato da li ima povređenih.

(VIDEO) AUTOMOBIL GORI, EKSPLOZIJE ODJEKUJU, NIKO NE SME DA PRIĐE VOZILU! Užas nasred ulice u Banatskom Karlovcu

Informer - 24.11.2022

Jedan automobil izgoreo je večeras nasred ulice u Banatskom Karlovcu Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se buktinja nasred ulice, odjekuju i detonacije, a policijsko vozilo zatvara ulicu za saobraćaj dok opasnost ne prođe.

Gori u Banatskom Karlovcu VIDEO

B92 - 24.11.2022

Jedan automobil izgoreo je večeras nasred ulice u Banatskom Karlovcu. Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se buktinja nasred ulice, odjekuju i detonacije, a policijsko vozilo zatvara ulicu za saobraćaj dok opasnost ne prođe, penose mediji.

EKSPLOZIJE ODJEKUJU, SIRENE I ROTACIJE SU SVUDA: Užas u BANATSKOM KARLOVCU (VIDEO)

Espreso - 24.11.2022

Za sada nije poznato da li ima povređenih Jedan automobil izgoreo je večeras nasred ulice u Banatskom Karlovcu. Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se buktinja nasred ulice, odjekuju i detonacije , a policijsko vozilo zatvara ulicu za saobraćaj dok opasnost ne ...

ODJEKUJU DETONACIJE U BANATSKOM KARLOVCU: Drama nasred ulice - plamen se vinuo u nebo (VIDEO)

Srbija Danas - 24.11.2022

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se buktinja nasred ulice, odjekuju i detonacije , a policijsko vozilo zatvara ulicu za saobraćaj dok opasnost ne prođe. Za sada nije poznato da li ima ...