TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Blizancima nedostaje strast, Jarac napet, a Ovan opterećen poslom

Mondo - 03.12.2019

Pročitajte dnevni horoskop za 3. decembar! Dogovorite se oko nekih bitnih stvari sa partnerom. Popričajte o planovima. Nemate vremena za privatni život, jer ste mnogo opterećeni poslom. Ne treba da donosite nagle odluke u vezi sa privatnim životom. Sve ide kako treba na poslu.

Ovo su najveće kukavice horoskopa

Vesti Online - 02.12.2019

Oni izbegavaju rizik i kada ga nema. Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima plaše se bilo kakvog sukoba, ne znaju da se izbore za sebe i vrlo su plašljive. Takođe, vrlo su loše u donošenju odluka jer bilo kakav pritisak loše deluje na njih.

3 horoskopska znaka za koje će decembar biti najgori mesec od početka godine

Telegraf - 02.12.2019

Decembar nam je jedan od omiljenih meseci u toku godine ponajviše zbog praznika. Međutim, za tri znaka horoskopa on i neće biti tako dobar, pa će jedva čekati da zakorače u januar. Imate snažnu potrebu za samoćom.

ZA NJIH JE 2019. BILA UŽASNA, ALI ĆE U 2020. GODINI PROCVETATI! 6 horoskopskih znakova koje očekuje velika SREĆA!

Kurir - 02.12.2019

Bliži se 2020. godina za koju astrolozi predviđaju da će biti relativno dobra godina za sve horoskopske znakove , ali će za ovih šest znakova biti bolja nego za ostale. Reč je o horoskopskim znakovima kojima poslednjih nekoliko meseci ove godine i nije bilo preterano dobro ...

KURIR HOROSKOP ZA 3. DECEMBAR: Povoljne prilike za pokretanje NOVOG POSLA! Realizovaćete ciljeve (VIDEO)

Kurir - 02.12.2019

Moguće je da će između vas i partnera biti manjih problema u komunikaciji. Mogući su problemi sa plućima. Evo šta vam zvezde još pripremaju: Kurir.rs/Foto: ...

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima su veoma samostalne

Srbija24 - 02.12.2019

Ovi drugi obično se rađaju u dva horoskopska znaka, a u njima ćete verovatno prepoznati one koji su prvi koji će se iselili iz roditeljskog doma i koji su prvi u vašem društvu našli ozbiljan posao. Vodolija Vodolije su avanturisti.

Privržene, pažljive i senzualne: Živeti sa ženama u ova 3 horoskopska znaka je pravi raj!

Srbija Danas - 02.12.2019

U današnje vreme po mišljenju mnogih nije lako pronaći partnera i održati odnos, ali određeni horoskopski znakovi su idealne partnerke u vezi. Ovaj znak Zodijaka je veoma senzibilan, ali je otvoreno iskazuje osećanja. Upravo zbog takvog senzibiliteta odlične su partnerke u vezi.

ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA 2020. ĆE BITI NAJBOLJA GODINA! Neke očekuje sreća u LJUBAVI, a neke BRDO PARA!

Kurir - 01.12.2019

Ova tri horoskopska znaka mogu slobodno da počnu da se raduju Novoj godini i mnogim izazovima, ali i šansama i mogućnostima. Krajem 2019. će Jupiter ući u znak Jarca i doneti mnogo promena. Do tada su Pluton i Saturn već u znaku Jarca. Dakle, 2020.

KURIR HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR: Postoji šansa da osvojite osobu do koje vam je stalo! Čeka vas SREĆA u ljubavi (VIDEO)

Kurir - 01.12.2019

Pred vama je povoljan dan za polje posla, možete da očekujete da ćete postići uspeh u svom zanimanju. Evo šta vam zvezde još pripremaju: Kurir.rs/Foto: ...

Ovna očekuje zanimljivo poznanstvo, Lavu je dobar dan za dogovore

Mondo - 02.12.2019

Pročitajte dnevni horoskop za 2. decembar! Preko nekog kolege možete da upoznate neku zanimljivu i finu osobu. Odličan je dan za posao i saradnju sa drugima. Komunikativni ste. Posvetite se partneru. Sve Vam ide malo sporije na poslu.

Tri horoskopska znaka koji do podne mrze sebe, od podne – CEO SVET!

Srbija Danas - 01.12.2019

Ne vole svi ljude i da su u njihovom društvu, a horoskop u mnogome određuje koliko ćemo društveni biti. Ova tri horoskopska znaka su najveći hejteri među nama. Oni ne mrze, ali tako će vam se činiti, jer oni kao da nemaju savesti kada žele da vas se oslobode.

Ova 4 horoskopska znaka će imati najviše sreće u decembru: Neke čeka i prosidba!

Srbija Danas - 01.12.2019

Naime, kad je reč o vezama, za ova četiri znaka puno će se toga promeniti. Konačno će stvari postati ozbiljne te će čak doći do prosidbe… Za ovaj znak je krajnje vreme da se odluči za sledeći korak. Treba da se zapita je li spreman na ozbiljne poteze i želi li se konačno ...

Za njih je 2019. godina bila užasna, ali će procvetati u 2020. 6 horoskopskih znakova koje očekuje velika sreća

Srbija24 - 02.12.2019

Bliži se 2020. godina za koju astrolozi predviđaju da će biti relativno dobra godina za sve horoskopske znakove, ali će za ovih šest znakova biti bolja nego za ostale. Reč je o horoskopskim znakovima kojima poslednjih nekoliko meseci ove godine i nije bilo preterano dobro ...