TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U Nemačkoj prošle godine UKRADENO 260.000 bicikala

BizLife - 30.07.2021

Samo prošle godine je u Nemačkoj, prema podacima Saveznog zavoda za borbu protiv kriminala (BKA) prijavljeno je 260.000 krađi bicikla u vrednosti od oko 200 miliona evra. Polovina bicikala je bilo osigurano. Kako DW saznaje od Nemačke osiguravajuće privrede, krovnog udruženja ...

MASOVNO SU IH KRALI TOKOM PANDEMIJE: Otkriveno gde su završili nemački bicikli

Kurir - 29.07.2021

Ana iz Berlina nije predugo uživala u svom novom električnom biciklu. Iako je 2.600 evra vredno vozilo uvek držala u zaključanom podrumu svoje stambene zgrade, to joj nije mnogo pomoglo. Pre nekoliko dana joj je skupi bicikl ukraden. I to nije jedini slučaj.

Gde završava stotine hiljada ukradenih bicikala iz Nemačke

RTS - 29.07.2021

U vreme pandemije, bicikli su u Nemačkoj postali još popularniji, naročito oni skuplji, električni. To su, nažalost, uočili i lopovi. Posebno su aktivne bande koje bicikle kradu i odvoze preko ...

U Njemačkoj su se lani masovno krali bicikli. Otkriveno gdje ih je većina završila

Index.hr - 29.07.2021

ANNA (ime promijenjeno) iz Berlina nije predugo uživala u svom novom električnom biciklu. Iako je 2600 eura skupo vozilo uvijek držala u zaključanom podrumu svoje stambene zgrade, to nije mnogo pomoglo. Prije nekoliko dana joj je skupi bicikl ukraden.

Gde završavaju bicikli ukradeni u Nemačkoj?

DW - 29.07.2021

U vreme pandemije, bicikli su u Nemačkoj postali još popularniji, naročito oni skuplji, električni. To su nažalost uočili i lopovi. Posebno su aktivne bande koje bicikle kradu i odvoze preko granice. Ana iz Berlina nije dugo uživala u svom novom električnom biciklu.