TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Filmska potera u Novom Pazaru: Uhapšen Novosađanin (44) sa više od kilogram kokaina

Telegraf - 01.08.2020

Pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Novom Pazaru , u filmskoj poteri koja se dogodila danas oko 18 sati u ulici Save Kovačevića, lišili su slobode N.D. (44) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo proizvodnja i promet opojnih droga.

Filmska potera u Novom Pazaru

ALO - 01.08.2020

Sve se odvilo oko 18 sati. Pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Novom Pazaru , u filmskoj poteri koja se dogodila u ulici Save Kovačevića danas oko 18 sati, lišili su slobode N.B. (1976) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ...

FILMSKA POTERA: Novosađanina u "mercedesu" jurili po Novom Pazaru

Mondo - 01.08.2020

Pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Novom Pazar, u filmskoj poteri koja se dogodila u ulici Save Kovačevića danas oko 18 sati, uhapsili N.B. (1976) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo proizvodnja i promet opojnih droga Budite ...

FILMSKA POTERA U NOVOM PAZARU: Policija stigla mercedes i pronašla veliku količinu kokaina! Uhapšen Novosađanin (VIDEO)

Kurir - 01.08.2020

Filmska potera u Novom Pazaru, u ulici Save Kovačevića danas oko 18 sati. Vozila Policijske uprave Novi Pazar uspela su da stignu automobil marke "mercedes" beogradskih resgistarskih oznaka, a prilikom pretresa zaplenjena je veća količina narkotika.

Uhapšen nakon policijske potere, pronađeno 1,2 kg kokaina

Republika - 01.08.2020

Policajci su tom prilikom pronašli preko kilogram i dvesta grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga “kokain“, javlja ...

NP:Uhapšen nakon policijske potere,pronađeno 1,2 kg kokaina

Tanjug - 01.08.2020

NP:Uhapšen nakon policijske potere,pronađeno 1,2 kg kokaina Pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Novom Pazar, u filmskoj poteri koja se dogodila u ulici Save Kovačevića danas oko 18 sati, lišili su slobode N.B.

HAPŠENJE U NOVOM PAZARU: Posle filmske potere policija u mercedesu pronašla VELIKU KOLIČINU KOKAINA (VIDEO)

Srbija Danas - 01.08.2020

Filmska potera u Novom Pazaru, u ulici Save Kovačevića danas oko 18 sati. Vozila Policijske uprave Novi Pazar uspela su da stignu automobil marke "mercedes" beogradskih resgistarskih oznaka, a prilikom pretresa zaplenjena je veća količina narkotika.

Potera u Novom Pazaru za Novosađaninom, uhapšen sa 1,2 kg kokaina

RTV - 01.08.2020

Pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Novom Pazaru, u poteri u ulici Save Kovačevića danas oko 18 sati, lišili su slobode N.B. (1976) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo proizvodnja i promet opojnih droga.

FILMSKA POTERA U NOVOM PAZARU: Policija stigla "mercedes" i pronašla veliku količinu kokaina, uhapšen Novosađanina

Novosti - 01.08.2020

PRIPADNICI Odeljenja kriminalističke policije u Novom Pazaru, u filmskoj poteri koja se dogodila u ulici Save Kovačevića danas oko 18 sati, lišili su slobode N.B. (44) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo proizvodnja i promet opojnih droga.

FILMSKA POTERA U NOVOM PAZARU Novosađanin (44) uhapšen sa 1,2 kilograma KOKAINA

Blic - 02.08.2020

Pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Novom Pazar, u filmskoj poteri koja se dogodila u Ulici Save Kovačevića danas oko 18 sati, lišili su slobode N.B. (44) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo proizvodnja i promet opojnih ...