TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

CRNOGORSKI JAVNI SERVIS ODBIO ZAHTEV MITROPOLIJE O PRENOSU BOGOSLUŽENJA: Nemamo potrebne kapacitete

Kurir - 26.03.2020

Generalni direktor RTCG, Božidar Šundić je na ovaj zahtev Mitropoliji odgovorio da Javni servis "u ovom trenutku nema produkcione ni kadrovske kapacitete, da mimo informativnog programa, realizuje i proizvodi dodatne programske sadržaje", saopšteno je iz MCP.

Javni servis RTCG odbio zahtev MCP

Tanjug - 26.03.2020

Javni servis RTCG odbio zahtev MCP Crnogorski Javni servis odbio je zahtev Mitropolije crnogorsko-primorske i eparhija budimljansko-nikšićke i mileševske da se tokom vaskršnjeg posta i dok traju mere vlade, zbog korona virusa, direktno prenose bogosluženja iz crkava i manastira.

Javni servis Crne Gore odbio zahtev Mitropolije za prenos bogosluženja

Sputnik - 26.03.2020

Javni servis odbio je zahtev Mitropolije crnogorsko-primorske i eparhija budimljansko-nikšićke i mileševske da preko tv ekrana prenosi bogosluženja radi duhovnog ukrjepljenja vernika u periodu Vaskršnjeg posta dok traje mera Vlade da se verski obredi mogu obavljati isljučivo ...

Javni servis Crne Gore odbio zahtev MCP za prenošenje bogosluženja

RTV - 26.03.2020

Crnogorski Javni servis odbio je zahtev Mitropolije crnogorsko-primorske i eparhija budimljansko-nikšićke i mileševske da se tokom vaskršnjeg posta i dok traju mere vlade, zbog korona virusa, direktno prenose bogosluženja iz crkava i manastira.