TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Moje privođenje je demonstracija moći

Danas - 19.01.2018

Cenim da je glavni motiv mog privođenja u kritičkim stavovima. Sve se moglo rešiti elegantno, kako bi se reklo "unutar sistema", ali mislim da je moje prisustvo na aerodromu bila prilika koju neki ljudi nisu želeli da propuste da se demonstrira moć - kaže za Danas vojni ...

Sloga: Presuda Novici Antiću je politički proces

Danas - 18.01.2018

Presuda Vojnodisciplinskog suda u Nišu kojom je predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić osuđen na vraćanje u predhodni čin za sindikat Sloga predstavlja politički montiran prosec i pojačan obračun vlasti sa svima koji se usude da ukažu na neke nepravilnosti i povredu ...

Vojni sud kaznio Antića oduzimanjem čina

Danas - 17.01.2018

Vojni disciplinski sud u Nišu kaznio je danas predsednika Vojnog sindikata Novicu Antića vraćanjem u predhodni čin i novčanom kaznom od 5.000 dinara. Antić je kažnjen zbog, kako je navedeno, povrede vojne discipline tokom sindikalnih istupanja u javnosti 2016. i 2017. godine.

Predsednik Vojnog sindikata Srbije: Presuda pred disciplinskim sudom pritisak na sindikat

Novi Magazin - 17.01.2018

Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić osuđen je danas pred Vojno-disciplinskim sudom u Nišu na kaznu vraćanja u prethodni čin, jer je prema mišljenju suda napravio disciplinski prestup svojim izjavama na protestima tog sindikata krajem 2016. i tokom 2017. godine.

Predsednik Vojnog sindikata osuđen u Nišu vraćanjem u prethodni čin

Južne Vesti - 17.01.2018

Zbog izjava koje je davao na protestima, gde je ukazivao na “katastrofalno stanje u Vojsci”, predsednika Vojnog sindikata Srbije Novicu Antića je Vojni sud u Nišu prvostepeno osudio tako što mu je umanjio čin, kaže njegov advokat, koji ovu odluku tumači kao “čistu kalkulaciju”.

Predsednik Vojnog sindikata osuđen vraćanjem u prethodni čin

N1 - 18.01.2018

Presuda Vojnodisciplinskog suda u Nišu kojom je predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić osuđen na vraćanje u predhodni čin predstavlja politički montiran prosec, ocenili su Udruženi sindikati Srbije Sloga.

VRAĆEN U PRETHODNI ČIN: Vojni sud u Nišu osudio predsednika Vojnog sindikata zbog istupanja u javnost

Kurir - 17.01.2018

Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić danas je prvostepeno osuđen vraćanjem u prethodni čin i novčanom kaznom od 5.000 dinara zbog istupanja u javnosti, potvrđeno je Insajderu. Antić, najavljujući žalbu na odluku Vojnodisciplinskog suda u Nišu, kaže za Insajder da će ...

UDRUŽENI SINDIKATI SRBIJE SLOGA: Presuda Novici Antiću je montiran proces

Kurir - 18.01.2018

BEOGRAD - Presuda Vojnodisciplinskog suda u Nišu kojom je predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić osuđen na vraćanje u predhodni čin predstavlja montiran prosec, ocenili su danas Udruženi sindikati Srbije Sloga.