TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Da li je Jelena umrla od gladi?

Novosti - 14.01.2018

Nakon iznenadne smrti devojčice u Podgorici Smrt Jelene Bogavac (3), obolele od dijabetesa, koja je sa majkom Marijanom i dvema sestrama živela u podstanarskom stanu bez struje i vode i drugih osnovnih uslova za život, podigla je na noge nevladin sektor i građane glavnog grada ...

PODGORIČANI U NEVERICI: Da li je dvogodišnja devojčica Jelena umrla od gladi?

Srbija Danas - 14.01.2018

Smrt Jelene B. (3), obolele od dijabetesa, koja je sa majkom Marijanom i dvema sestrama živela u podstanarskom stanu bez struje i vode i drugih osnovnih uslova za život, podigla je na noge nevladin sektor i građane glavnog grada Crne Gore.

PODGORICA ZAVIJENA U CRNO: Nemaština ubila malu Jelenu (2)

Novosti - 13.01.2018

Iznenadna smrt dvogodišnje devojčice podigla na noge stanovnike Podgorice. Porodica Bogavac zavisila od socijalne pomoći, nije imala ni za lekove SMRT Jelene Bogavac, dvogodišnje podgoričke devojčica koja je u četvrtak umrla od dijabetesa (bolovala od rođenja), potresla je celi ...

NEMAŠTINA DOVELA DO TRAGEDIJE: Ko je kriv za smrt dvogodišnje Jelene?

Novosti - 12.01.2018

Smrt dvogodišnje devojčice iz Podgorice podigla na noge građane glavnog grada PODGORICA- Porodica Marijane B o g a vac iz Podgorice ostala je bez najmlađeg člana –dvogodišnje Jelene, koja je bolovala od dijabetesa.

Smrt dvogodišnje devojčice Jelene potresla Podgoricu: Nije imala uslove za lečenje!

Srbija Danas - 13.01.2018

Smrt Jelene B, dvogodišnje podgoričke devojčica koja je u četvrtak umrla od dijabetesa (bolovala od rođenja), potresla je celi glavni grad. Ucveljena porodica tuguje proklinjući zlu sudbinu što im je zauvek odnela mezimicu.