TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pijan uznemiravao majku i suprugu: Uhapšen Zvorničanin zbog nasilja u porodici i napada na policiju

Blic - 11.06.2021

Muškarac V.K. iz Zvornika uhapšen je zbog sumnje da je počineo krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nasilja u porodičnoj zajednici, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave. Nakon prijave da V.K.

Pijan hteo da mlati suprugu i majku, pa pretukao policajca koji je došao da ga hapsi

Telegraf - 11.06.2021

Policija u Zvorniku uhapsila je V. K. iz tog grada zbog sumnje da je napao policajce nakon što su došli da intervenišu po prijavi za porodično nasilje. Policija je u četvrtak oko 16.20 časova dobila prijavu da V. K. pokušava da napadne na majku i suprugu u porodičnoj kući.

PORODIČNO NASILJE U ZVORNIKU: Pijan hteo da napadne majku i suprugu, pretukao policajca koji je došao da ga hapsi!

Espreso - 11.06.2021

Policija je u četvrtak oko 16.20 časova dobila prijavu da V. K. pokušava da napadne na majku i suprugu u porodičnoj kući Policija u Zvorniku uhapsila je V. K. iz tog grada zbog sumnje da je napao policajce nakon što su došli da intervenišu po prijavi za porodično nasilje .

PIJAN MALTRETIRAO MAJKU I SUPRUGU: Muškarac iz Zvornika pretukao policajca koji je došao da ga uhapsi

Novosti - 11.06.2021

Policija je u četvrtak oko 16.20 časova dobila prijavu da V. K. pokušava da napadne na majku i suprugu u porodičnoj kući. Kada je policija stigla u kuću, zatekli su V. K. kako u rukama drži lanac kojim maše i istovremeno preti policiji da će ih napasti ako probaju da priđu.