TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PALO ŽESTOKO RASKRINKAVANJE! Janjuš bi da ljubi Natašu Mazu? Pevačica objavila PORUKE!

Kurir - 02.12.2019

Marko Janjušević Janjuš , jedan od aktuelnih zadrugara, navodno je imao želju da ljubi pevačicu Natašu Mazu . Ona je iznenadila mnoge kada je na društvenim mrežama objavila njihovu prepisku pa ga tako i raskrinkala.

Raskrinkala ga

ALO - 02.12.2019

Au! Košarkaš Marko Janjušević Janjuš, jedan od najbučnijih učesnika "Zadruge", sve vreme ističe kako u ovom rijalitiju neće uraditi ništa ni sa jednom devojkom koja je tamo, jer ima porodicu, ženu i dete koji ga gledaju i čekaju.

TOMOVIĆ BACA PARE PO STOLU, UČESNICI POLUDELI: Podela budžeta pretvorila se u TOTALNI HAOS! (VIDEO)

Kurir - 02.12.2019

Nikola Orozović postao je novi vođa, a već je napravio pometnju oko podele budžeta. Vladimir Tomović se svojih para odrekao i bacio novac koji je dobio preko stola, što je Marka Janjuševića Janjuša iznerviralo jer su zajedno u budžetu, pa je sa njim ušao u raspravu pokušavajući ...

PREŠLI GRANICU PRIJATELJSTVA: Šopićeva zaboravila da je Janjuš u braku - sve se teže SUZDRŽAVAJU!

Srbija Danas - 02.12.2019

Tokom večeri zadrugari su došli na ideju da se podele u dve grupe - klan iskrenih i klan lažova. Ukućani su jedan po jedan odgovarali na pitanja Lepog Miće, a na kraju su učesnici glasali i birali da li su njihovi cimeri iskreni.

NE MOŽE DA ODOLI! Ivana ponovo kod Janjuša u krevetu!

Espreso - 01.12.2019

Čim se ugasilo svetlo! U toku dana, Ivana Šopić i Marko Janjušević pokušavaju da zavaraju trag i da predstave gledaocima kako između njih više ne postoje ni drugarski odnosi. Naročito otkad je Bora Santana javno prozvao Ivanu zbog toga što u krevetu sa oženjenim Janjušem.

JANJUŠ NEVERAN? Isplivala FOTOGRAFIJA: "Oženjen sam, kao momak živim..." - ŽESTOKA OSUDA?

Srbija Danas - 01.12.2019

Osman Karić, otac aktuelnog učesnika rijaliti programa "Zadruga", redovno se oglašava na Instagram profilu i kroz rimu komentariše odnose svoga sina sa stanovnicima Bele kuće, ali ujedno, komentariše i ostale odnose u rijalitiju.

ZAMENILA JE ANU KORAĆ? Ivana Šopić se našla na STUBU SRAMA zbog PRISNOG odnosa sa Janjušem, EVO kako se branila!

Informer - 02.12.2019

Sve je prešla granicu prijateljstva sa Janjuševićem. Tokom večeri zadrugari su došli na ideju da se podele u dve grupe - klan iskrenih i klan lažova. Ukućani su jedan po jedan odgovarali na pitanja Lepog Miće, a na kraju su učesnici glasali i birali da li su njihovi cimeri ...

HAOS! OBEZBEĐENJE ULETELO: Podela budžeta izazvala OPŠTU POBUNU - Tomović BACAO PARE, a Janjuš POBESNEO

Srbija Danas - 02.12.2019

U Beloj kući nastao je totalni haos kada je ovonedeljni vođa Nikola Orozović započeo raspodelu budžeta, a svima je poznato da ga je većina za stolom vređala i ponižavala, a naišao je i na podsmeh kada su saznali da je član Mense.

Neviđeno do sada

ALO - 01.06.2020

Hit Nekadašnja učesnica "Zadruge" Ljuba Pantović poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku i ne štedi neistomišljenike kako u rijalitiju, tako i van njega, a posebno je direktna i otvorena prema hejterima koji je zatrpavaju negativnim komentarima na društvenim mrežama.

HOĆEMO LI DA SE LJUBIMO? JANJUŠ SLAO PORUKE NATAŠI MAZI: Objavila PREPISKU, pa raskrinkala PORODIČNOG ČOVEKA!

Espreso - 03.12.2019

Mnoge je ovo zaintrigiralo jer on od početka sezone insistira na tome da za njega postoji samo jedna žena - njegova Marko Janjušević Janjuš , jedan od aktuelnih zadrugara, navodno je imao želju da ljubi pevačicu Natašu Mazu .