TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Porodila se Divna DNK! Uskoro će im biti vraćena i ćerka!

Svet Plus - 24.04.2019

Porodila se Divna DNK! Ona i Marko dobili su sina Ivicu koji je neko vreme bio u inkubatoru. Uskoro će im biti vraćena i ćerka Kristina. Iako živi u siromaštvu, Divna kaže da je zadovoljna. Autor: O.J Izvor: ...

PORODILA SE BIVŠA UČESNICA "ZADRUGE" Niko nije znao da je trudna, a evo koje ime su dali sinu

Blic - 24.04.2019

Bivša učesnica "Zadruge" Divna Milanović, poznatija kao Divna DNK, rodila je drugo dete. Divna i Marko DNK bili su učesnici prve sezone "Zadruge", nakon čega se njihova imena nisu često pominjala u medijima. Zbog toga javnost nije bila upućena da je Divna u međuvremenu ostala u ...

Šta ima novo kod para iz Zadruge kojem je oduzeto dete

Mondo - 24.04.2019

Divna i Marko iz emisije "DNK" a zatim i Zadruge ponovo su postali roditelji. Kćerka oduzeta tokom boravka u rijalitiju im još uvek nije vraćena. Marko Kocić i Divna Milanović, učesnici emisije "DNK" i rijalitija Zadruga , dobili su drugo dete, sina.

PORODILA SE DIVNA DNK! Dobila SINA, a evo šta je sa PRVIM detetom koje joj je oduzela socijalna služba

Srbija Danas - 23.04.2019

Divna DNK Milanović porodila se prošle nedelje i na svet donela dečaka Ivicu. Iako žive u siromaštvu, Divna kaže da je zadovoljna. Osim što se njena porodica uvećala, rekla je da je srećna i jer je saznala da će im ćerka Kristina (3) konačno, posle skoro dve godine, biti vraćena ...

ŠOK! NIKO NIJE ZNAO DA JE TRUDNA! Porodila se Divna DNK! Rodila sina, beba bila u INKUBATORU, a na VELIKI PETAK im ...

Kurir - 24.04.2019

Divna DNK Milanović porodila se prošle nedelje i na svet donela dečaka Ivicu, ekskluzivno saznaje Kurir. Naša ekipa posetila je pre dva dana selo Dubnica kod Svilajnca i u skromnom domu zatekla učesnicu „Zadruge“.

PORODILA SE DIVNA DNK! Dobila je sina, a Kristinu joj posle DVE GODINE socijalna služba vraća na VELIKI PETAK

Espreso - 24.04.2019

Učesnica rijalitija Zadruga koja je privukla veliku pažnju na svet donela još jedno dete Divna DNK Milanović porodila se prošle nedelje i na svet donela dečaka Ivicu. Iako žive u siromaštvu, Divna kaže da je zadovoljna.

Porodila se Divna DNK! Dete rođeno prevremeno, bilo u inkubatoru, a evo kog je pola beba i kako se zove

Telegraf - 24.04.2019

Divna Milanović, poznatija kao , porodila se prošle nedelje i na svet donela dečaka kojem su ona i Marko dali ime Ivica. - Prirodno sam se porodila, ali sam bila devet dana u bolnici zbog bebe. Porodila sam se prevremeno, u osmom mesecu, pa je beba bila u inkubatoru.

PORODILA SE DIVNA DNK! Bivša zadrugarka na svet donela SINA, evo šta će biti sa ĆERKICOM KRISTINOM!

Informer - 24.04.2019

Učesnica prve sezone rijaliti Zadruga Divna DNK Milanović porodila se prošle nedelje On je na svet donela dečaka Ivicu, a malo ko je uopšte znao da je trudna, s obzirom da ona i suprug Marko po izlasku iz rijalitija nisu često pominjani u javnosti.