TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Čajetini odobrena nova faza gradnje zlatiborske gondole

Danas - 13.09.2018

Ministarstvo građevinarstva je izdalo opštini Čajetina dozvolu za izgradnju nove faze panoramske žičare – gondole na Zlatiboru, čime je rešen problem koji je usporavao realizaciju tog projekta vrednog 13 miliona evra.

Čajetina dobila dozvolu, može da nastavi izgradnju gondole

RTV - 12.09.2018

Opština Čajetina dobila je građevinsku dozvolu za sledeću fazu izgradnje "Gold gondole Zlatibor" koja podrazumeva podizanje 19 stubova od početne stanice u centru Zlatibora do međustanice na polovini trase, saopšteno je danas iz te opštine.

Zlatiborci dobili dozvolu za treću fazu gondole: "Ministarstvo pružilo podršku, radovi počinju za dve nedelje"

Blic - 12.09.2018

Izgradnja zlatiborske gondole biće nastavljena za dve nedelje pošto je, kako je saopšteno iz opštine Čajetina, od Ministarstva građevinarstva dobijena dozvola za narednu fazu. Radovi će obuhvatiti podizanje 19 nosećih stuboa od početne stanice u centru Zlatibora do međustanice ...

Opština Čajetina dobila građevinsku dozvolu za sledeću fazu zlatiborske gondole!

Espreso - 12.09.2018

Očekuje se da će gradnja početi za dve nedelje u skladu sa dinamičkim planom i pratećom dokumentacijom konzorcijuma izvođača Ova faza podrazumeva podizanje 19 stubova foto: Espreso.rs Opština Čajetina saopštila je danas da je dobila dozvolu za sledeću fazu izgradnje Gold gondole ...

Dozvola za sledeću fazu izgradnje gondole

Danas - 12.09.2018

Opština Čajetina dobila je građevinsku dozvolu za sledeću fazu izgradnje „Gold gondole Zlatibor“ koja podrazumeva podizanje 19 stubova od početne stanice u centru Zlatibora do međustanice na polovini trase, saopšteno je danas iz te opštine.

Stigla dozvola za sledeću fazu gradnje gondole na Zlatiboru

B92 - 12.09.2018

Opština Čajetina dobila je dozvolu za sledeću fazu izgradnje Gold gondole Zlatibor koja podrazumeva podizanje 19 stubova od početne stanice u centru Zlatibora. Dalje će ići do međustanice na polovini trase, čime je rešen problem koji je usporio radove na tom projektu.

Opština Čajetina dobila građevinsku dozvolu za sledeću fazu zlatiborske gondole

Novosti - 12.09.2018

Opština Čajetina saopštila je da je dobila dozvolu za sledeću fazu izgradnje Gold gondole Zlatibor koja podrazumeva podizanje 19 stubova od početne stanice u centru Zlatibora do međustanice na polovini trase Opština Čajetina saopštila je danas da je dobila dozvolu za sledeću ...

Čajetina dobila građevinsku dozvolu za sledeću fazu zlatiborske gondole

BizLife - 12.09.2018

Opština Čajetina saopštila je danas da je dobila dozvolu za sledeću fazu izgradnje Gold gondole Zlatibor koja podrazumeva podizanje 19 stubova od početne stanice u centru Zlatibora do međustanice na polovini trase, čime je rešen problem koji je usporio radove na tom projektu.