TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Policija: Ubistvo britanskog parlamentarca čin terorizma (VIDEO)

Beta - 16.10.2021

Britanska policija saopštila je da je ubistvo dugogodišnjeg člana britanskog parlamenta Dejvida Ejmesa teroristički čin, kao i da se veruje da je napadač delovao sam. Londonska policija je navela da su prvi rezultati istrage pokazali da da postoji "potencijalni motiv (napada) ...

KAKO JE UBIJEN BRITANSKI POLITIČAR: Izboden 17 puta u ambulanti, na dan smrti doneo odluku koja ga je koštala života

Mondo - 16.10.2021

Ubistvo poslanika Dejvida Ejmesa šokiralo svet. Britanske vlasti nazivaju ga terorističkim napadom. Jeziv incident dogodio se dok je ser Dejvid razgovarao sa narodom u ambulanti metodističke crkve u gradiću Li-on-Si u Eseksu.

Policija: Ubistvo britanskog parlamentarca čin terorizma

N1 - 16.10.2021

Britanska policija saopštila je da je ubistvo dugogodišnjeg člana britanskog parlamenta Dejvida Ejmesa teroristički čin, kao i da se veruje da je napadač delovao sam. Londonska policija je navela da su prvi rezultati istrage pokazali da da postoji „potencijalni motiv (napada) ...

Britanski Poslanik izboden nožem!

Informer - 15.10.2021

Poslanik Velike Britanije iz Konzervativne stranke, ser Dejvid Ejmes, više puta je izboden nožem, javlja britanski "Skaj njuz" Ejmes, koji predstavlja Zapadni Sautend u Eseksu, napadnut je u petak kod crkve u mestu Li-On-Si, na sastanku lokalnog odbora.

BRITANSKI POSLANIK PREMINUO nakon što je izboden nožem!

Informer - 15.10.2021

Poslanik Velike Britanije iz Konzervativne stranke, ser Dejvid Ejmes, umro je nakon što je uboden nekoliko puta dok je držao sastanak u metodističkoj crkvi u svom okrugu Southend Vest Policija je u tom području raspoređena u značajnom broju.