TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PREVRNULA SE KOLA HITNE POMOĆI nadomak Prokuplja - dve osobe POVREĐENE!

Pink - 17.01.2020

Prilikom prevrtanja kola hitne pomoći na putu Prokuplje - Stražava teže su povređene dve osobe. Kako se pretpostavlja uzroci udesa su smanjena vidljivost usled guste magle i poledica. Vozač saniteta koji je prevozio bubrežne bolesnike na dijalizu je zadržan na lečenju u ...

Prevrnulo se vozilo Hitne pomoći: Dvije osobe povrijeđene u nesreći kod Prokuplja

Avaz - 17.01.2020

Dvije osobe teže su povrijeđene prilikom prevrtanja vozila Hitne pomoći na putu Prokuplje-Stražava, javljaju beogradski mediji. Vozač saniteta koji je prevozio bubrežne bolesnike na dijalizu je zadržan na liječenju u prokupačkoj bolnici, a jedna pacijentkinja u ...

PREVRNUO SE SANITET, povređeni vozač i pacijent! Udes na istom mestu gde je nedavno POGINULA TRUDNICA!

Informer - 17.01.2020

Na lokalnom putu Stražava - Kordince rano jutros prevrnulo se vozilo saniteta Na sreću, dve osobe koje su bile u vozilu zadobile su lake telesne povrede. Poovređeni su vozač saniteta i pacijent prokupačke dijalize, koji je bio u vozilu.

Prevrnuo se bolnički sanitet, povređeni vozač i pacijentkinja

Južne Vesti - 17.01.2020

Dve osobe koje su se nalazile u sanitetu, vozač i pacijent dijalize, zadobile su povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros nešto pre 7 sati dogodila u ataru prokupačkog sela Stražava, potvrđeno je Južnim vestima u policiji.

PREVRNUO SE SANITET KOD PROKUPLJA: Povređeni vozač i pacijent koji je krenuo na dijalizu (FOTO)

Kurir - 17.01.2020

PROKUPLJE – Na lokalnom putu Stražava-Kordince rano jutros prevrnulo se vozilo saniteta. Na sreću, dve osobe koje su bile u vozilu zadobile su lake telesne povrede. Povređeni su vozač saniteta i pacijent prokupačke dijalize, koji je bio u vozilu.

Prevrnuo se sanitet kod Prokuplja: Povređeni vozač i pacijent!

Mondo - 17.01.2020

Na lokalnom putu Stražava-Kordince rano jutros prevrnulo se vozilo saniteta. Na sreću, dve osobe koje su bile u vozilu zadobile su lake telesne povrede. Povređeni su vozač saniteta i pacijent prokupačke dijalize, koji je bio u vozilu.

Crna tačka kod Prokuplja! Sanitetsko vozilo se prevrnulo, pre dve godine na istom mestu desila se jeziva nesreća

Republika - 17.01.2020

Na sreću, dve osobe koje su bile u vozilu zadobile su lake telesne povrede. Povređeni su vozač saniteta i pacijent prokupačke dijalize, koji je bio u vozilu. Uzrok nezgode je prema prvim informacijama klizav kolovoz i magla.

SANITET SLETEO S PUTA Dve osobe povređene u nesreći kod Prokuplja

Blic - 17.01.2020

Na lokalnom putu Stražava-Kordince kod Prokuplja rano jutros prevrnulo se vozilo saniteta, a dve osobe koje su bile u vozilu zadobile su lake telesne povrede. Povređeni su vozač saniteta i pacijent koji je išao na dijalizu.

PREVRNUO SE SANITET KOD PROKUPLJA: Povređeni vozač i pacijent koji je krenuo na dijalizu

Srbija Danas - 17.01.2020

Na lokalnom putu Stražava-Kordince kod Prokuplja rano jutros prevrnulo se vozilo saniteta, a dve osobe koje su bile u vozilu zadobile su lake telesne povrede. Povređeni su vozač saniteta i pacijent koji je išao na dijalizu.

Udes sanitetskog vozila, povređeni vozač i pacijentkinja

Politika - 17.01.2020

Prokuplje - Dve osobe koje su se nalazile u sanitetu, vozač i pacijent dijalize, zadobile su povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se nešto pre 7 časova dogodila u ataru prokupačkog sela Stražava, potvrdili su u policiji.

Dve osobe teže povređene prilikom prevrtanja kola hitne pomoći

B92 - 17.01.2020

Prilikom prevrtanja kola hitne pomoći na putu Prokuplje - Stražava teže su povređene dve osobe, saznaje Agencija Beta u prokupačkoj Bolnici. Kako se pretpostavlja uzroci udesa su smanjena vidljivost usled guste magle i poledica.