TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UBACITE IH U MUSLI ZA DORUČAK: Ovo VOĆE je NAJZDRAVIJI izbor ovog leta! Nadoknadićete tečnost i SMRŠATI!

Srbija Danas - 12.07.2019

U toku letnjeg perioda, često se osećamo malaksalo i dehidrirano, a voda nije jedini način da se hidriramo i povratimo snagu. Neke od ovih voćkica su pravi izbor. Breskve Mnogi vitamini, posebno vitamin A, nalazi se u breskvama.

Rod lubenice i dinje zadovoljavajuć, ali kasni

RTV - 11.07.2019

Zbog velike količine padavina i nestabilnih vremenskih uslova rod lubenice i dinje u Šumadiji kasni deset do petnaest dana. Zbog povećanje vlage treba obratiti pažnju na pojavu bolesti. Iako ima više proizvođača lubenice zastupljena je i dinja i to novije sorte koje mogu duže da ...

ONA SOLI LUBENICU: Kada budete čuli zašto i vi ćete uraditi ISTO, a bolju od OVE niste jeli!

Srbija Danas - 11.07.2019

Do sada smo imali priliku da probamo karamelu i čokoladu sa dodakom soli koja podstiče njihov ukus i aromu i pruža sasvim drugačiji doživljaj. Takav je slučaj i sa lubenicom. Ukoliko do sada niste čuli za ovaj trik, probajte i nećete se pokajati.

KOBNA GREŠKA: Ako radite OVO kada kupite LUBENICU, ona prestaje da bude zdrava

Dnevno - 10.07.2019

Istraživanje koje je sprovelo američko ministarstvo poljoprivrede pokazuje da svi mi koji lubenicu pre konzumiranja stavljamo u frižider grešimo. Naime, kako kažu stručnjaci, lubenicu treba držati na sobnoj temperaturi kako bi zadržala sve hranljive sastojke kojima obiluje.