TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KONAČNO JE OSVOJIO, PA ODVEO U KREVET: Zbog onoga što je radila sa Filipom, Zoranu BILO SRAMOTA! (VIDEO)

Pink - 14.01.2018

Novi ljubavni par u "Zadruzi". Ono što se proteklih dana šuškalo o njihovom odnosu, sinoć su za vreme dočeka Nove godine Zorana Stefanov i Filip Đukić to i potvrdili. Danima su se mogla čuti nagađanja kako jedno drugo simpatišu, a prošle noći konačno su se ljubili pred svima.

TRUBAČI, KRATKE SUKNJE I APERITIV: Ovako se slavila Nova godina u Zadruzi! (VIDEO)

Pink - 14.01.2018

Nakon što je Kiji česitala Novu godinu, Luna se ljubila sa Slobom! Srpska Nova godina slavi se i pod krovom najvećeg rijaliti šou programa ikada na našim prostorima, " Zadruge ". Ukućane luksuznog kompleksa u blizini Beograda tačno u ponoć, kada su se sklopile kazaljke, ...

KONKURENCIJA SLOBI I LUNI: Zadruga dobila NOVI PAR! Toliko se trudio oko OVE ŽENE - NAJZAD! (VIDEO)

Srbija Danas - 14.01.2018

Ono što se proteklih dana šuškalo o njihovom odnosu, sinoć su za vreme dočeka Nove godine Zorana Stefanov i Filip Đukić to i potvrdili. Danima su se mogla čuti nagađanja kako jedno drugo simpatišu, a prošle noći konačno su se ljubili pred svima.

KO OVOJ ZADRUGARKI ŠALJE PISMA? Anđelo dobio tajni zadatak, mora da sazna BITNU STVAR! (VIDEO)

Pink - 13.01.2018

Šta je tražio, to je i dobio! O željama se dosta pričalo prošle noći u " Zadruzi ". Nakon što je Veliki šef rekao ukućanima da se slože i odluče koju bi želju voleli da im ispuni, došlo je do opšte svađe između zadrugara.