TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(FOTO) OD PONOĆI FUNKCIONIŠE SAOBRAĆAJ OD RUZVELTOVE DO TAKOVSKE! Goran Vesić rano jutros obišao važnu beogradsku ...

Informer - 09.11.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je rano jutros potez od Ruzveltove do Takovske ulice, koji je noćas pušten u saobraćaj Vesić je svoja zapažanja objavio na oficijalnoj Facebook stranici: Jutros oko 5.30 sati obišao sam zajedno sa gradskim sekretarom za ...

KOLIMA OD RUZVELTOVE DO TAKOVSKE Noćas se za saobraćaj otvara rekonstruisana deonica duga 950 metara

Blic - 08.11.2019

Od večeras u ponoć biće puštena u saobraćaj rekonstruisana deonica od Ruzveltove ulice do Starine Novaka, najavio je gradski sekretar za investicije Luka Petrović. Beograđani će tako sutra moći da se provozaju ulicama Kraljice Marije i 27.

Od ponoći saobraćaj u Kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka

Politika - 08.11.2019

Posle pet meseci radova i više probijenih rokova, od ponoći će konačno biti uspostavljen saobraća kroz Ulicu kraljice Marije na potezu od Ruzveltove do Starine Novaka, što u praksi znači da će vozilima moći da se ide sve do rasksrnice sa Takovskom.

OD PONOĆI FUNKCIONIŠE SAOBRAĆAJ OD RUZVELTOVE DO TAKOVSKE: Vesić rano jutros obišao važnu beogradsku saobraćajnicu

Srbija Danas - 09.11.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je rano jutros potez od Ruzveltove do Takovske ulice, koji je noćas pušten u saobraćaj Vesić je svoja zapažanja objavio na oficijelnoj Fejsbuk stranici: - Jutros oko 5.30 sati obišao sam zajedno sa gradskim sekretarom za ...

Pušten saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka

Tanjug - 09.11.2019

Pušten saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je da je jutros oko 5.30 sati, zajedno sa gradskim sekretarom za investicije Lukom Petrovićem, obišao Ulicu Kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka, koja je noćas u ponoć puštena ...

ZAVRŠENA ULICA KRALJICE MARIJE, EVO KAKO SADA IZGLEDA: Pušten saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka! (FOTO)

Kurir - 09.11.2019

BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je da je jutros oko 5.30 sati, zajedno sa gradskim sekretarom za investicije Lukom Petrovićem, obišao Ulicu Kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka, koja je noćas u ponoć puštena za saobraćaj.

Pušten saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka. Vesić: Svi radovi do Drinčićeve biće gotovi do kraja 2019.

Blic - 09.11.2019

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je da je jutros oko 5.30 sati, zajedno sa gradskim sekretarom za investicije Lukom Petrovićem, obišao Ulicu kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka, koja je noćas u ponoć puštena za saobraćaj.

Pušten saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka

B92 - 09.11.2019

Ulica Kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka, noćas u ponoć puštena jje za saobraćaj. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je da je jutros oko 5.30 sati, zajedno sa gradskim sekretarom za investicije Lukom Petrovićem, obišao ovu ulicu.

POTPUNO NOVI IZGLED! Pušten saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka! (FOTO)

Espreso - 09.11.2019

Što se tiče deonice od Takovske ulice pa do Drinčićeve, naveo je Vesić, radovi bi trebalo da budu završeni i ulica puštena za saobraćaj oko 20. novembra Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je da je jutros oko 5.30 sati, zajedno sa gradskim sekretarom za investicije Lukom ...

Pušten saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka

24online - 09.11.2019

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je da je jutros oko 5.30 sati, zajedno sa gradskim sekretarom za investicije Lukom Petrovićem, obišao Ulicu Kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka, koja je noćas u ponoć puštena za saobraćaj.