TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zagrebački Dinamo na poklon dobija novi stadion

N1 - 12.09.2019

Nedelju dana pre utakmice s Atalantom u 1. kolu Lige šampiona, delegacija Dinama na čelu s predsednikom Mirkom Barišićem i trenerom Nenadom Bjelicom bila je na prijemu kod gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

"Hrvatskoj je potreban novi Tuđman", rekao je Bandić, pa daje ostavku i ulazi u trku

B92 - 10.09.2019

Zagreb -- Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić podneće ostavku na tu funkciju i ući u trku za predsednika Hrvatske, piše zagrebački "Nacional". U slučaju poraza u prvom krugu, Bandić bi podržao aktuelnu predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović, a potom bi ojačao svoju stranku i postao ...

Hrvatski list: Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić podnosi ostavku i ulazi u TRKU ZA PREDSEDNIKA

Blic - 10.09.2019

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić podneće ostavku na tu funkciju i ući u trku za predsednika Hrvatske, piše zagrebački "Nacional", pozivajući se na neimenovane izvore. U slučaju poraza u prvom krugu, Bandić bi podržao aktuelnu predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović, a potom bi ...

SENZACIONALNA TVRDNJA HRVATSKOG NACIONALA: Milan Bandić daje ostavku na položaj gradonačelnika i ulazi u trku za ...

Kurir - 10.09.2019

To piše zagrebački Nacional pozivajući se na neimenovane izvore. U slučaju poraza u prvom krugu, Bandić bi podržao aktuelnu predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović, a potom bi ojačao svoju stranku i postao ključni koalicijski partner buduće HDZ-ove vlade, navodi taj nedeljnik.

Bandić podnosi ostavku i ulazi u trku za predsednika?

Tanjug - 10.09.2019

Bandić podnosi ostavku i ulazi u trku za predsednika? Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić podneće ostavku na tu funkciju i ući u trku za predsednika Hrvatske, piše zagrebački "Nacional", pozivajući se na neimenovane izvore.

KOLINDA DOBIJA NOVU KONKURENCIJU: Ovaj POLITIČAR ulazi u trku za predsednika! Smatra da Hrvatima treba NOVI TUĐMAN

Espreso - 10.09.2019

Hrvatski premijer Andrej Plenković je za ovaj plan navodno saznao tek juče Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić podneće ostavku na tu funkciju i ući u trku za predsednika Hrvatske , piše zagrebački "Nacional", pozivajući se na neimenovane izvore.

"Hrvatskoj je potreban novi Tuđman!": Bandić daje ostavku i ulazi u trku za predsednika!

Pravda - 10.09.2019

U slučaju poraza u prvom krugu, Bandić bi podržao aktuelnu predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović, a potom bi ojačao svoju stranku i postao ključni koalicijski partner buduće HDZ-ove vlade, objavio je hrvatski nedeljnik, pozivajući se na neimenovane izvore.