TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U Sloveniji svečano obeležen Dan državnosti Srbije

Politika - 13.02.2018

LjUBLjANA - Ambasada Srbije u Sloveniji organizovala je svečani prijem povodom Dana državnosti i ustavnosti Republike Srbije, prilikom čega je ambasadorka Srbije Zorana Vlatković poručila da su odnosi između dve zemlje na najvišem nivou.

Dan državnosti Srbije svečano obeležen u Sloveniji

RTS - 13.02.2018

Ambasada Srbije u Sloveniji organizovala je svečani prijem povodom Dana državnosti i ustavnosti Republike Srbije, prilikom čega je ambasadorka Srbije Zorana Vlatković poručila da su odnosi između dve zemlje na najvišem ...

U Ljubljani svečano obeležen Dan državnosti Srbije

Blic - 13.02.2018

Ambasada Srbije u Sloveniji organizovala je danas svečani prijem povodom Dana državnosti i ustavnosti Republike Srbije, prilikom čega je ambasadorka Srbije Zorana Vlatković poručila da su odnosi između dve zemlje na najvišem nivou.

Dan državnosti Srbije svečano obeležen u Sloveniji

Pink - 13.02.2018

Ambasada Srbije u Sloveniji organizovala je svečani prijem povodom Dana državnosti i ustavnosti Republike Srbije, prilikom čega je ambasadorka Srbije Zorana Vlatković poručila da su odnosi između dve zemlje na najvišem nivou.

U Sloveniji svečano obeležen Dan državnosti Srbije: Na putu ka EU, Ljubljana nam je iskreni prijatelj

Telegraf - 14.02.2018

Na našem putu ka EU prijatelji su nam veoma značajni, a Sloveniju vidimo kao pravog i iskrenog prijatelja u organizovala je u utorak svečani prijem povodom i ustavnosti Republike , prilikom čega je Srbije Zorana Vlatković poručila da su odnosi između dve zemlje na najvišem nivou.

Dan državnosti Srbije obeležen u Sloveniji

B92 - 14.02.2018

Ljubljana -- Ambasada Srbije u Sloveniji organizovala je u utorak svečani prijem povodom Dana državnosti i ustavnosti Republike Srbije. Tom prilikom ambasadorka Srbije Zorana Vlatković poručila da su odnosi između dve zemlje na najvišem nivou.

(FOTO) SRPSKA AMBASADA U SLOVENIJI OBELEŽILA DAN DRŽAVNOSTI Ambasadorka Vlatković: Slovenija iskreni prijatelj Srbije ...

Kurir - 14.02.2018

Ambasada Srbije u Sloveniji organizovala je svečani prijem povodom Dana državnosti i ustavnosti Republike Srbije. Ambasadorka Srbije Zorana Vlatković je istakla da su odnosi između dve zemlje na najvišem nivou, kao i da je Slovenija iskreni prijatelj Srbije.

U Sloveniji svečano obeležen Dan državnosti Srbije

Telegraf - 14.02.2018

Ambasadorka Vlatković: Slovenija je iskreni prijatelj Srbije Ambasada Srbije u Sloveniji organizovala je danas svečani prijem povodom Republike Srbije. Na svečanosti u prisustvovale su brojne ugledne ličnosti i zvaničnici, iz sveta diplomatije, politike, društva, kao i ...