TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Šef Pentagona zabranio kretanje snaga SAD u inostranstvu

Al Jazeera - 26.03.2020

Naređenje se odnosi na sve američke snage, civilno osoblje i njihove porodice, osim u Afganistanu. Visoki zvaničnici Pentagona u utorak su rekli kako bi širenje koronavirusa u SAD-u moglo trajati mjesecima i da će vojska nastaviti pomagati u borbi protiv tog virusa EPA-EFE ...

OVAKO SE AMERIČKA VOJSKA ŠTITI OD KORONAVIRUSA! Izdata hitna naređenja!

Informer - 25.03.2020

Američki ministar odbrane Mark Esper izdao je naredbu o obustavljanju kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje korona virusa kroz redove vojske.

U Pentagonu smatraju da bi kriza sa koronavirusom mogla da potraje čak do jula

Politika - 25.03.2020

Širenje koronavirusa u Sjedinjenim Američkim Državama, prema izrečenim procenama visokih zvaničnika Pentagona, moglo bi da traje mesecima, a vojska će nastaviti da pomaže u borbi protiv virusa. Pandemija kovida 19 do sada je u Sjedinjenim Američkim Državama odnela više od 660 ...

Pentagon računa na 90 dana krize zbog korone

Novi Magazin - 24.03.2020

Pentagon računa na višemesečnu krizu zbog korona virusa u SAD, sa povratkom u normalu oko juna-jula, kao i da postoji opasnost od političkog haosa u nekim zemljama, rekli su danas zvaničnici. Na osnovu iskustva zemalja poput Kine, Južne Koreje ili Hongkonga, "mislim da moramo da ...

PENTAGON SE KONAČNO OGLASIO O KORONI: Evo procene koliko će najmanje trajati borba protiv virusa! (VIDEO)

Kurir - 24.03.2020

Na osnovu iskustva zemalja poput Kine, Južne Koreje ili Hongkonga, "mislim da moramo da se pripremimo na period od najmanje par meseci", rekao je u virtuelnoj debati američki sekretar za odbranu Mark Esper. "Treba računati na 10, možda 12 sedmica", dodao je načelnik Generalštaba ...

Izveštaj pentagona o korona virusu

ALO - 24.03.2020

Pentagon smatra da će se SAD vratiti u normalu oko juna-jula. Pentagon računa na višemesečnu krizu zbog korona virusa u SAD, sa povratkom u normalu oko juna-jula, kao i da postoji opasnost od političkog haosa u nekim zemljama, rekli su danas zvaničnici.

PENTAGON IZNEO SVOJE PROGNOZE: Zbog korone svet će stati na TAČNO OVOLIKO DANA!

Espreso - 24.03.2020

Oni su, međutim, upozorili da bi pandemija mogla da destabilizuje neke zemlje. Pentagon računa na višemesečnu krizu zbog korona virusa u SAD , sa povratkom u normalu oko juna-jula, kao i da postoji opasnost od političkog haosa u nekim zemljama, rekli su danas zvaničnici.

Džaba im podmornice, nosači aviona i termonuklearne rakete - virus blokirao američku vojsku u inostranstvu

Politika - 25.03.2020

VAŠINGTON – Američki ministar odbrane Mark Esper izdao je naredbu o obustavljanju kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana. Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje koronavirusa kroz redove vojske.

"Obustavlja se kretanje svih američkih vojnika u inostranstvu"

B92 - 25.03.2020

Američki ministar odbrane Mark Esper izdao je naredbu o obustavljanju kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana. Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje koronavirusa kroz redove vojske.

Obustavlja se kretanje svih američkih vojnika u inostranstvu

Sputnik - 25.03.2020

Američki ministar odbrane Mark Esper izdao je naredbu o obustavljanju kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana. Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje virusa korona kroz redove vojske.

NAREĐENJE ŠEFA PENTAGONA: Američke trupe ne smeju da se kreću u inostranstvu

Republika - 25.03.2020

Esper je rekao da je cilj da se ograniči širenje korona virusa kroz redove vojske. On je naglasio da se naređenje odnosi na sve američke snage, civilno osoblje i njihove porodice, ali je istakao da će biti izuzetaka.

KORONA STOPIRALA AMERIČKU VOJSKU: Ne smeju ni da se pomere

Srbija Danas - 25.03.2020

Esper je rekao da je cilj da se ograniči širenje korona virusa kroz redove vojske. On je naglasio da se naređenje odnosi na sve američke snage, civilno osoblje i njihove porodice, ali je istakao da će biti izuzetaka.

Stiglo naređenje iz pentagona

ALO - 26.03.2020

Oglasio se Mark Esper. Američki ministar odbrane Mark Esper izdapo je juče naredbu o zabrani kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana. Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje korona virusa u vojsci.

Šef Pentagona izdao naređenje vojsci

B92 - 26.03.2020

Vašington -- Američki ministar odbrane Mark Esper izdapo je juče naredbu o zabrani kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana. Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje virusa korona u vojsci.

VIRUS UNIŠTAVA IMPERIJU ZLA! Izdato naređenje od ministra odbrane: Obustavlja se kretanje svih američkih vojnika u ...

Pravda - 26.03.2020

Američki ministar odbrane Mark Esper izdao je naredbu o obustavljanju kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana. Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje koronavirusa kroz redove vojske.