TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kurti: Srpski i albanski kriminalci savršeno sarađuju, ne politizovati borbu protiv šverca

Danas - 14.10.2021

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas u Skoplju da srpski i albanski kriminalci savršeno sarađuju i da je pogrešno da se „borbi Prištine protiv organizovanog kriminala daje nacionalna konotacija ili da se ona politizuje“.

Kurti: Akcija policije bila je multietnička

Politika - 14.10.2021

SKOPLjE - Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti izjavio je danas da je jučerašnja akcija Kosovske policije na severu Pokrajine bila multietnička, kao i da kriminalci, Srbi i Albanci kriminalci sarađuju.

PONOVO SE OGLASIO LAŽNI PREMIJER! Kurti o brutalnoj akciji policije: To je vid borbe

Srbija Danas - 14.10.2021

Premijer tzv. Kosova Albin Kurti rekao je na Ekonomskom samitu u Skoplju da se njegova vlada bori protiv korupcije i multietničkog organizovanog kriminala, prenose mediji. Kurti je takođe ponovio da neće podržati nijednu inicijativu Zapadnog Balkana, koja ne uključuje Evropsku ...

Kurti: Srpski i albanski kriminalci savršeno sarađuju, ne politizovati

N1 - 14.10.2021

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je u Skoplju da srpski i albanski kriminalci savršeno sarađuju i da je pogrešno da se "borbi Prištine protiv organizovanog kriminala daje nacionalna konotacija ili da se ona politizuje".

Kurti o pucanju na Srbe: "To je borba protiv kriminala. Naša sudbina je u EU"

B92 - 14.10.2021

Premijer tzv. Kosova Albin Kurti rekao je na Ekonomskom samitu u Skoplju da se njegova vlada bori protiv korupcije i multietničkog organizovanog kriminala. Kurti je takođe ponovio da neće podržati nijednu inicijativu Zapadnog Balkana, koja ne uključuje Evropsku uniju.

Kurti: Srpski i albanski kriminalci savršeno sarađuju

Nova - 14.10.2021

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je u Skoplju da srpski i albanski kriminalci savršeno sarađuju i da je pogrešno da se "borbi Prištine protiv organizovanog kriminala daje nacionalna konotacija ili da se ona politizuje".

Vjosa Osmani: Kriminal i kriminalne grupe ne priznaju etničku pripadnost

Danas - 13.10.2021

Predsednica Kosova Vjosa Osmani rekla je danas da se jutrošnja akcija kosovske policije protiv krijumčarenja ne može nazvati „akcijom na severu“, jer se prema njenim rečima odvijala u različitim delovima Kosova i da kriminal i kriminalne grupe ne priznaju etničku pripadnost.

Kurti: Ne nasjedajte na izvještaje medija u Srbiji

N1 - 13.10.2021

Premijer Kosova pozvao je građane Kosova da ne nasjedaju na izvještavanje medija u Srbiji, jer štite kriminal, korupciju i šverc. “ Zaplijenjena je roba i drugi dokazi koji predstavljaju materijalne dokaze. Kriminal i kriminalne grupe se neće tolerisati.

Osmani o sukobima na Kosovu: Borba protiv organiziranog kriminala nema etiketu etničke pripadnosti

Avaz - 13.10.2021

Predsjednica Kosova Vjosa Osmani osvrnula se na današnji haos na sjeveru Kosova te je tom prilikom istakla kako borba protiv organiziranog kriminala treba biti beskompromisna i bez pregovora. – Pregovarati i praviti kompromis sa kriminalom znači postati jedan od njih.

"Kriminalne grupe ne priznaju etničku pripadnost"

RTCG - 13.10.2021

P.R. [ Beta ] Predsjednica Kosova Vjosa Osmani rekla je danas da se jutrošnja akcija kosovske policije protiv krijumčarenja ne može nazvati "akcijom na sjeveru", jer se prema njenim riječima odvijala u različitim djelovima Kosova i da kriminal i kriminalne grupe ne priznaju ...

Osmani: Kriminal ne priznaje etničku pripadnost, ti dani su prošli

Nova - 13.10.2021

Predsednica Kosova Vjosa Osmani rekla je danas da se jutrošnja akcija kosovske policije protiv krijumčarenja ne može nazvati "akcijom na severu", jer se prema njenim rečima odvijala u različitim delovima Kosova i da kriminal i kriminalne grupe ne priznaju etničku pripadnost.

Kurti: Ne nasjedajte na izvještaje srbijanskih medija

Vijesti.ba - 13.10.2021

Premijer Kosova Albin Kurti kazao je da je današnja policijska akcija protiv kriminala i krijumčarenja završena. "Policijska akcija protiv kriminala i krijumčarenja u Prištini, Peći i na sjeveru i jugu Mitrovice.