TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SAOBRAĆAJNA NESREĆA IZAVALA HAOS NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Ogroman zastoj na putu! Kolona kilometarska!

Kurir - 20.01.2019

Saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 21 čas na Ibarskoj magistrali, kod skretanja za Ripanj. Očevici kažu da je kolona vozila kilometarska i da zastoj traje duže od sat vremena. Zasad nema informacija o povređenima. Policija i Hitna pomoć su na terenu. Kurir.rs/D.

HAOS NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Saobraćajna nesreća izazvala ogroman zastoj! Kolona kilometarska!

Espreso - 20.01.2019

Očevici kažu da je kolona vozila kilometarska i da zastoj traje duže od sat vremena Saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 21 čas na Ibarskoj magistrali, kod skretanja za Ripanj. Očevici kažu da je kolona vozila kilometarska i da zastoj traje duže od sat vremena.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA IZAVALA HAOS NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Ogroman zastoj na putu! Kolona kilometarska!

Pink - 20.01.2019

Policija i Hitna pomoć su na terenu. Saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 21 čas na Ibarskoj magistrali, kod skretanja za Lipovačku šumu. Očevici kažu da je kolona vozila kilometarska i da zastoj traje duže od sat vremena.

SAOBRAĆAJKA NA IBARSKOJ: Hitna pomoć i policija na terenu, kilometarska gužva se stvorila

Srbija Danas - 20.01.2019

Očevici kažu da je kolona vozila kilometarska i da zastoj traje duže od sat vremena. Hoće da čuje mišljenje kolega: Stefanović posetio policijsku stanicu u Osečini (FOTO) Zasad nema informacija o povređenima. Policija i Hitna pomoć su na ...