TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Inspekcija oduzela 12 tona hrane iz kafane na Ibarskoj!

Mondo - 14.03.2019

Veterinarska inspekcija je, u saradnji sa MUP-om u ugostiteljskom objektu "Kod Brace", na Ibarskoj magistrali, naložila povlačenje iz prometa i uklanjanje 12 i po tona nebezbedne hrane životinjskog porekla. Informacija o utvrđenim nepravilnostima je prosleđena sanitarnoj, ...

Inspekcija oduzela 12,5 tona hrane iz kafane na Ibarskoj

RTS - 14.03.2019

Veterinarska inspekcija je, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, u ugostiteljskom objektu "Kod Brace", na Ibarskoj magistrali, naložila povlačenje iz prometa i uklanjanje 12 i po tona nebezbedne hrane životinjskog porekla, odnosno celokupne tamo zatečene ...

INSPEKCIJA ODUZELA 12,5 TONA HRANE IZ KAFANE NA IBARSKOJ: Ušli u hladnjaču sa mesom, a onda se zgrozili

Kurir - 14.03.2019

Veterinarska inspekcija oduzela je 12,5 tona nebezbedne mesa i drugih namirnica iz jedne kafane na Ibarskoj magistrali i predala je na propisno uništavanje, pošto su vanrednim nadzorom ustanovljene brojne nepravilnosti u pripemi i održavanju hrane.

Naloženo uništenje 12,5 tona nebezbednog mesa iz ugostiteljskog objekta na Ibarskoj magistrali

Blic - 14.03.2019

Veterinarska inspekcija je, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, u ugostiteljskom objektu "Kod Brace", na Ibarskoj magistrali, naložila povlačenje iz prometa i uklanjanje 12 i po tona nebezbedne hrane životinjskog porekla, odnosno celokupne tamo zatečene količine.

Inspekcija oduzela 12,5 tona hrane iz kafane na Ibarskoj magistrali

Danas - 14.03.2019

Veterinarska inspekcija oduzela je 12,5 tona nebezbedne mesa i drugih namirnica iz kafane „Kod Brace“ na Ibarskoj magistrali i predala je na propisno uništavanje, pošto su vanrednim nadzorom ustanovljene brojne nepravilnosti u pripemi i održavanju hrane.