TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Napadnuti fudbaleri Napretka Ndijaje i Baha Regis

RTS - 11.02.2019

U kruševačkom Pionirskom parku, nedaleko od stadiona, sinoć su napadnuta dvojica fudbalera Napretka. Istraga napada je u ...

Užas: Huligani napali igrače Napretka!

Mondo - 11.02.2019

U Pionirskom parku u Kruševcu nekoliko mladića je prvo vrebalno, a potom i fizički napalo dvojicu stranih fudbalera Napretka. Jedan zadobio teške telesne povrede Fudbalere Napretka iz Kruševca Senegalca Ibrahima Ndijajea i Kamerunca Samjuela Baha Regisa napala je grupa huligana ...

NOVI SKANDAL U SUPERLIGAŠKOM FUDBALU: Huligani pretukli dva tamnoputa fudbalera!

Espreso - 11.02.2019

Puče bruka i sramota... Veliki skandal desio se sinoć u Kruševcu, gde je u Pionirskom parku nekoliko mladića prvo vrebalno, a potom i fizički napalo dva muškarca tamnije puti. Reč je o fudbalerima Napretka, Ibrahimu Ndijajeu i Samjuelu Baha Regisu.

SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Huligani PRETUKLI igrače Napretka

Srbija Danas - 11.02.2019

Veliki skandal desio se sinoć u Kruševcu, gde je u Pionirskom parku nekoliko mladića prvo vrebalno, a potom i fizički napalo dva muškarca tamnije puti. Reč je o fudbalerima "Napretka, Ibrahimu Ndijajeu i Samjuelu Baha Regisu.

NAPADNUTI FUDBALERI NAPRETKA, JEDAN TEŽE POVREĐEN: Huligani prvo verbalno, a onda i fizički nasrnuli na dvojicu igrača

Kurir - 11.02.2019

"Dva mladića su prvo verbalno, a onda i fizički napali dva muškarca tamnije puti, a ta dva muškarca su fudbaleri Napretka. Jedan od njih je zadobio lakše telesne povrede, dok drugi nije povređen", rekao je Mladen Mijatović u jutarnjem programu.

PRETUČEN FUDBALER U KRUŠEVCU: Nakon napada u parku završio sa TEŠKIM POVREDAMA

Pink - 11.02.2019

Policija intenzivno radi da identifikaciji ovih huligana. U Pionirskom parku u Kruševcu nekoliko mladića je prvo vrebalno, a potom i fizički napalo dva muškarca tamnije puti Reč je o fudbalerima Fudbalskog kluba "Napredak".

SRAMOTAN INCIDENT U KRUŠEVCU Mladići nasrnuli na tamnopute fudbalere, jednom naneli TEŠKE POVREDE

Blic - 11.02.2019

U Pionirskom parku u Kruševcu nekoliko mladića je prvo vrebalno, a potom i fizički napalo dva muškarca tamnije puti. Reč je o fudbalerima Napretka. Jedan od njih je zadobio teške telesne povrede, dok drugi srećom nije povređen.