TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Uživajte u suncu danas i za vikend, u ponedeljak stiže neprijatno iznenađenje

Nova - 23.09.2022

Šta kaže prognoza za danas i za vikend? U našim krajevima hladan vazduh se polako premešta na istok, a sa zapada nam dolazi toplija vazdušna masa koja danas malo podiže temperaturu, a još više za vikend, kada će biti znatno toplije vreme.

DANAS JE PRVI JESENJI DAN, TEMPERATURE ZA KRAJ SEPTEMBRA ISPOD PROSEKA! Srbija za vikend pod uticajem visinskog ...

Blic - 23.09.2022

Prosek maksimalne temperature za kraj septembra je od 20 do 24°C. Nekoliko dana su temperature znatno ispod proseka, do petka će ostati za oko pet stepeni niže od prosečnih, ali već za vikend se očekuje otopljenje i povratak na prosečne vrednosti, da bi od nedelje do sredine ...

AKO ZA VIKEND PLANIRATE DA PERETE PROZORE ILI AUTO, ODMAH BATALITE! U nedelju nam stiže prljava kiša s peskom iz Sahare

Kurir - 22.09.2022

BEOGRAD - Meteorolog Đorđe Đurić prognozirao je kakvo nas vreme očekuje za predstojeći vikend. Prema njegovim rečima "Srbija i naše područje do petka će biti pod uticajem napomenutog visinskog ciklona i veoma hladne vazdušne mase sa istoka Evrope", rekao je Đurić.

ZA VIKEND NI NE POMIŠLJAJTE DA PERETE AUTOMOBILE ILI PROZORE: Meteorolog najavio PRLJAVU KIŠU i Saharski pesak

Espreso - 22.09.2022

U subotu će jutro biti vedro, ali zbog jačeg izračivanja i veoma hladno, ponegde i sa maglom Meteorolog Đorđe Đurić prognozirao je kakvo nas vreme očekuje za predstojeći vikend. Prema njegovim rečima "Srbija i naše područje do petka će biti pod uticajem napomenutog visinskog ...

STIŽE NAM PESAK IZ SAHARE Sklonite veš i automobile: Naš meteorolog prognozira i kada nas očekuje toplije vreme

Blic - 22.09.2022

Meteorolog Đorđe Đurić prognozirao je kakvo nas vreme očekuje za predstojeći vikend. Prema njegovim rečima "Srbija i naše područje do petka će biti pod uticajem napomenutog visinskog ciklona i veoma hladne vazdušne mase sa istoka Evrope", rekao je Đurić.