TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kriza u fabrici "Zastava oružje": Sinidikati prete štrajkom

B92 - 16.04.2019

Kragujevac -- Ukoliko direktor fabrike "Zastava oružje" ne vrati predsednika sindikata Dragana Ilića na posao, biće organizovan zajednički protest radnika iz cele Srbije. Agenciji Beta ovo je rečeno u Savezu samostalnih sindikata Srbije (SSSS) Kragujevca.

Sindikalni lider iz Kragujevca: Otkaz kao vrhunac pritiska

R.S.Evropa - 15.04.2019

"Poruka je jasna. Ako mogu ovako da se obračunaju sa predsednikom sindikata, onda zamislite šta mogu da urade ostalim sindikalnim organizacijama, pogotovu onim manjim koje nisu u mogućnosti da se izbore sa poslodavcima", kaže u razgovoru za Radio Slobodna Evropa (RSE) predsednik ...

Oružari odustali od potpune obustave rada

Danas - 15.04.2019

Na predlog predsednika Sindikata u Zastavi oružju Dragana Ilića, kojem je početkom minule sedmice uručen otkaz, zaposleni u toj fabrici neće danas (ponedeljak) da započnu totalnu obustavu rada, kako je najavljivano do početka vikenda.

Sindikat će organizovati zajednički protest radnika iz cele Srbije u Kragujevcu

Danas - 16.04.2019

Ukoliko direktor fabrike „Zastava oružje“ ne vrati predsednika sindikata Dragana Ilića na posao, biće organizovan zajednički protest radnika fabrika iz cele Srbije u Kragujevcu, rečeno je agenciji Beta u Savezu samostalnih sindikata Srbije (SSSS) Kragujevca.