TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Obradović: Reforma uprave i platnih razreda je osnovni zadatak mog ministarstva

N1 - 24.11.2020

Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marija Obradović izjavila je da je osnovni zadatak njenog ministarstva reforma lokalne uprave i platnih razreda. "Nas građani finansiraju i moramo biti efikasan servis", rekla je Marija Obradović tokom 20.

Izgleda da ćemo JOŠ SAČEKATI na platne razrede

BizLife - 24.11.2020

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović izjavila je da će reforme javne uprave i platnih razreda biti prioritet rada tog ministarstva. “U narednih godini i po dana ćemo posebno insistirati na reformi sistema lokalne samouprave, a jednako je važna i ...

Kako zapošljavati, vrednovati i omogućiti karijerni razvoj zaposlenih u lokalnoj upravi?

Danas - 24.11.2020

Predstavnicima zaposlenih u lokalnim samoupravama u Srbiji danas je predstavljen model dokumenta koji bi, u lokalnim skupštinama koje ga usvoje, mogao značajno da unapredi dalji razvoj službeničkog sistema i upravljanja ljudskim resursima.

Marija Obradović: Reforma javne uprave i platnih razreda prioritet

Danas - 24.11.2020

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Marija Obradović izjavila je danas da će reforme javne uprave i platnih razreda biti prioritet rada tog ministarstva. „U narednih godini i po dana ćemo posebno insistirati na reformi sistema lokalne samouprave, a jednako je ...

Obradović: Radićemo na reformi uprave i sistema plata

RTV - 24.11.2020

Reforma javne uprave i lokalne samouprave, kao i reforma platnih sistema tzv. platnih razreda biće dve ključne teme kojima će se baviti Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, izjavila je ministarka za državnu upravu Marija Obradović.

USKORO JOŠ 15 NOVIH UPRAVNIH MESTA: Ministarka Obradović o reformi lokalne samouprave

Novosti - 24.11.2020

REFORMA javne uprave i lokalne samouprave, kao i platnih sistema tzv. platnih razreda biće dve ključne teme kojima će se baviti Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, izjavila je ministarka za državnu upravu Marija Obradović.