TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U SRBIJU STIŽE POZNATI HOLIVUDSKI GLUMAC: Gostovaće u Zaječaru, sa pričom o serijskom ubici na ovoj ČUDNOJ LOKACIJI!

Kurir - 05.08.2022

Na lokalitetu Feliks Romulijana kod Zaječara 8. avgusta gostovaće čuveni holivudski glumac Džon Malkovič s multimedijalnom predstavom "Paklena komedija: Ispovest serijskog ubice", u kojoj nastupa u okviru evropske turneje i u pratnji Orkestra Bečke akademije i Vroclavskog ...

Džon Malkovič u predstavi “Ispovest serijskog ubice” u ponedeljak u Feliks Romulijani

Danas - 05.08.2022

U okviru evropske turneje – posle Nemačke i Finske, a pre Španije i Poljske čuveni američki filmski, tv i pozorišni glumac, producent, režiser i muzičar Džon Malkovič 8. avgusta gostovaće na Zaječarskom kulturnom letu i Art link festivalu.

Holivudski spektakl na Feliks Romulijani: Džon Malkovič u Zaječaru

Danas - 05.08.2022

U okviru svoje evropske turneje, proslavljeni holivudski glumac Džon Malkovič gostovaće na Feliks Romulijani kod Zaječara, u ponedeljak, 08. avgusta zajedno sa Orkestrom Bečke Akademije i Vroclavskim baroknim orkestrom.

DŽON MALKOVIČ DOLAZI U ZAJEČAR Ispovest serijskog ubice na Feliks Romulijani

Blic - 05.08.2022

Holivudski glumac Džon Malkovič će u ponedeljak, u 20.30 časova izvesti “Paklenu komediju” na Feliks Romulijani kod Zaječara. U okviru svoje evropske turneje, zajedno sa Orkestrom Bečke Akademije i Vroclavskim baroknim orkestrom,odigraće predstavu koja je zasnovana na istinitoj ...

Paklena komedija i Džon Malkovich na Feliks Romulijani

Mondo - 05.08.2022

Zajednički poduhvat Zaječarskog kulturnog leta i jubilarnog ArtLink Festivala. Posle koncerata za sećanje eminentnih svetskih muzičarana na Feliks Romuliani na Zaječarskom kulturnom letu, ove godine jubilarni 10.

Stiže Džon Malkovič: Holivudska zvezda oduševljena nalazištem kod Zaječara

Nova - 05.08.2022

Holivudski glumac Džon Malkovič izvešće sa orkestrom Bečke akademije i Vroclavskim baroknim orkestrom muzički komad "Paklena komedija" u ponedeljak 8. avgusta na antičkom nalazištu Feliks Romulijana kod Zaječara.

Organizatori: „Malkovič i ekipa vrlo uzbuđeni uoči igranja na Feliks Romulijani“

N1 - 05.08.2022

Džon Malkovič i njegova ekipa njegova vrlo su uzbuđeni oko dolaska na Feliks Romulijanu i igranja predstave na takvom mestu, rekla je danas direktorka Artlink festivala Jovanka Višekruna Janković najavljujući gostovanje američkog glumca u ponedeljak u Zaječaru.

DŽON MALKOVIČ DOLAZI U ZAJEČAR! Slavni Američki glumac skromnošću šokirao organizatore, EVO ŠTA OD NJIH TRAŽI!

Informer - 05.08.2022

Slavni američki glumac, dva puta nominivan za Oskara , Džon Malkovič poslednji put je bio u Srbiji kao gost Fest-a. tada je dobio i nagradu ,,Beogradski pobednik. Ovog puta on stiže u Zaječar Poznati holivudski glumac će u okviru izvođenja multimedijalne predstave ,,Paklena ...

Direktorka ArtLink festivala: Džon Malkovič oduševljen dolaskom u Zaječar

Tanjug - 05.08.2022

Direktorka ArtLink festivala: Džon Malkovič oduševljen dolaskom u Zaječar "Džon Malkovič i ekipa su bili veoma oduševljeni i uzbuđeni dolaskom na ovako atraktivno mesto na otvorenom kakva je Feliks Romulijana. Na ovaj način će Srbija biti prisutna na svetskoj kulturnoj mapi, a ...

Program „Zaječarskog kulturnog leta na Feliks Romulijani“ počeo koncertom Bore Dugića i ansambla „Vetrovi Balkana“

Danas - 04.08.2022

Kasnoantičkim lokalitetom Feliks Romulijana, u sredu veče, odjekivali su zvuci frule i aplauzi mnogobrojne publike, kao nagrada muziciranju Bore Dugića i ansambla „Vetrovi Balkana“. Ovaj koncert bio je pravi uvod u zanimljive i nesvakidašnje predstojeće programe „Zaječarskog ...

Paklena komedija i Džon Malkovich na Feliks Romulijani

Telegraf - 05.08.2022

Iznenađenje koje nam je ArtLink za svoje deseto festivalsko izdanje najavio još u junu, stiže na Feliks Romulianu pod pokroviteljstvom grada Zaječara u saradnji sa Pozorištem Zaječar i Muzejom kao deo Zaječarskog kulturnog leta 8. avgusta.

Paklena komedija i Džon Malkovich na Feliks Romulijani

Kurir - 05.08.2022

Iznenađenje koje nam je ArtLink za svoje deseto festivalsko izdanje najavio još u junu, stiže na Feliks Romulianu pod pokroviteljstvom grada Zaječara u saradnji sa Pozorištem Zaječar i Muzejom kao deo Zaječarskog kulturnog leta 8. avgusta.

"Džon Malkovič je oduševljen dolaskom u Zaječar"

Telegraf - 05.08.2022

Slavni američki glumac Džon Malkovič odigraće predstavu "Paklena komedija: ispovesti serijskog ubice" 8. avgusta u 20.30 časova na Rimskoj carskoj palati Feliks Romulijani kod Zaječara, najavila je danas direkcija muzičkog festivala "ArtLink" u beogradskoj Mts Dvorani.