TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Igor Jurić: Sećate se ovog tvita?

B92 - 11.02.2019

Osnivač fondacije “Tijana Jurić“ Igor Jurić se oglasio povodom slučaja napada na ženu u Novom Sadu. Napad je počinio Dušan Murgaški, sa nadimkom Pikaso, koji je prethodno osuđivan zbog silovanja i krajem novembra prošle godine je pušten na slobodu.

Višestruki silovatelj napao medicinsku sestru

Politika - 10.02.2019

Novi Sad – Policija je saopštila da su njeni pripadnici u Novom Sadu uhapsili D. M. (1951) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o višestrukom silovatelju povratniku Dušanu Murgaškom zvanom Pikaso.

Višestruki silovatelj napao ženu u Novom Sadu

B92 - 10.02.2019

Novi Sad -- Muškarac D.M. (60) napao je medicinsku sestru M.C. (44) u Centru za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Kako saznaje B92, reč je višestrukom silovatelju Dušanu Mugarškom - "Pikaso".

NAŠLI GA PIJANOG NA BETONU, KAD SU GA TREZNILI NOŽEM NAPAO MEDICINSKU SESTRU: U Novom Sadu Uhapšen višestruki ...

Kurir - 10.02.2019

Dušan Murgaški zvani Pikaso (60), uhapšen je od strane novosadske policije, zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju. Policija je saopštila da se sumnja da je on napao nožem radnicu Centra za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine i lakše je povredio.

Muškarac napao medicinsku sestru u Novom Sadu

Politika - 10.02.2019

NOVI SAD - Muškarac D.M. (60) napao je medicinsku sestru M.C. (44) u Centru za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Kako navode beogradski mediji, radi se o višestrukom silovatelju-povratniku, a on je uhapšen i odveden u pritvor.

MONSTRUM IZ NOVOG SADA PONOVO PAO: Ovako izgleda VIŠESTRUKI SILOVATELJ o kojem bruji cela Srbija! (FOTO)

Pink - 10.02.2019

Novi Sad od novembra bio u "grču", a na Pikasa je svojevremeno upozoravao i Igor Jurić. Dušan Murgaški (60) zvani Pikaso, uhapšen je danas nakon napada na medicinsku sestru Marijanu Čobanski (43) u Kliničkom centru Vojvodine.

POSLE DVA MESECA NA SLOBODI Uhapšen višestruki silovatelj koji je napao ženu u Novom Sadu

Blic - 10.02.2019

Dušan Murgaški (60), zvani Pikaso, višestruki silovatelj-povratnik, danas je u Centru za rehabiltaciju Kliničkog centra Vojvodine napao u Novom Sadu napao nožem i povredio servirku M. C. (44), a zatim pobegao. Brzom intervencijom policije, Mugarški je uhapšen i odveden u pritvor.

PRIVEDEN SILOVATELj POVRATNIK: Hitna ga dovezla na trežnjenje od alkohola, pa nožem nasrnuo na radnicu u Kliničkom ...

Novosti - 10.02.2019

Novosadska policija u nedelju veče uhapsila je silovatelja Dušana Murgaškog poznatog i po nadimku Pikaso (60) zbog pokušaja ubistva NOVOSADSKA policija uhapsila je u nedelju veče Dušana Murgaškog (60) poznatog i po nadimku Pikaso, višestrukog prestupnika, tačnije, silovatelja ...

U NOVOM SADU PRIVEDEN VIŠESTRUKI SILOVATELJ! Nožem nasrnuo na medicinsku sestru - POLICIJA ODMAH REAGOVALA

Pink - 10.02.2019

Njemu su dokazana tri silovanja, među kojima i devojčice od 14 godina. Kako Pink.rs saznaje, na odeljenju rehabilitacije Kliničkog centra Vojvodine danas se dogodio incident. Naime, muškarac je nožem napao 43-godišnju medicinsku sestru Marijanu Čobanski koja, na sreću, nije ...

Uhapšen višestruki silovatelj koji je NAPAO ŽENU u Novom Sadu! Igor Jurić se oglasio: UPOZORIO SAM NA NJEGA!

Srbija Danas - 10.02.2019

Kako je saopštila Policijska uprava u Novom Sadu, uhapšeni se sumnjiči da je napao nožem radnicu Centra za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine i lakše je povredio. Igor Jurić, koji je već upozorio na Murgaškog, napisao je na Fejsbuku da se, nažalost, obistinilo ono što je ...

POSLE DVA MESECA NA SLOBODI: Višestruki silovatelj NAPAO ŽENU u Novom Sadu! POLICIJSKA POTRAGA ZA NAPADAČEM!

Srbija Danas - 10.02.2019

Policijske ekipe intenzivno tragaju za Murgaškim. Kako je nedavno obavestio javnost Igor Jurić, Murgaški je od 30. novembra bio ponovo na slobodi. Prema tim informacijama, njemu su dokazana tri silovanja, ameđu kojima i devojčice od 14 ...

Višestruki silovatelj-povratnik napao medicinsku sestru u Novom Sadu

RTV - 10.02.2019

Muškarac D.M. (60) napao je medicinsku sestru M.C. (44) u Centru za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Kako navode beogradski mediji, radi se o višestrukom silovatelju-povratniku, a on je uhapšen i odveden u pritvor.

VIŠESTRUKI SILOVATELJ ZVANI PIKASO PONOVO NAPAO ŽENU U NOVOM SADU! Pušten na slobodu pre dva meseca!

Espreso - 10.02.2019

Policijske ekipe intenzivno tragaju za Murgaškim Dušan Murgaški (60), zvani Pikaso, višestruki silovatelj-povratnik, danas je u Centru za rehabiltaciju Kliničkog centra Vojvodine napao u Novom Sadu napao nožem i povredio servirku M. C. (44), a zatim pobegao.

UHAPŠEN VIŠESTRUKI SILOVATELJ KOJI JE POKUŠAO DA UBIJE ŽENU! Igor Jurić se oglasio: UPOZORIO SAM NA NJEGA!

Espreso - 10.02.2019

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Dušana Murgaški (60), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ...

Uhapšen osumnjičeni za napad na medicinsku sestru u Novom Sadu

Politika - 10.02.2019

NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. M. (60), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju. Kako je saopštila Policijska uprava u Novom Sadu, uhapšeni se sumnjiči da je napao nožem radnicu Centra za ...

BIO DVA MESECA NA SLOBODI, PA DANAS PONOVO UHAPŠEN - Priveden višestruki silovatelj koji je napao ženu u Novom Sadu!

Pink - 10.02.2019

Njemu su dokazana tri silovanja, a među kojima i devojčice od 14 godina. Dušan Murgaški (60), zvani Pikaso , višestruki silovatelj-povratnik, danas je u Centru za rehabiltaciju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu napao nožem i povredio servirku M. C. (44), a zatim pobegao.

NAPAO MEDICINSKU SESTRU U NOVOM SADU: Potegao nož, a tek što je izašao sa robije

Kurir - 11.02.2019

NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. M. (60), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju. Kako je saopštila Policijska uprava u Novom Sadu, uhapšeni se sumnjiči da je napao nožem radnicu Centra za ...

Muškarac napao medicinsku sestru u Novom Sadu

Vesti Online - 10.02.2019

Muškarac D.M. (60) napao je medicinsku sestru M.C. (44) u Centru za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Tweet pixabay.com Foto: Ilustracija Kako navode beogradski mediji, radi se o višestrukom silovatelju-povratniku, a on je uhapšen i odveden u pritvor.