TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prošla pravi pakao

ALO - 25.03.2020

Poprilično nezgodna situacija! Deo kajakaškog tima Srbije bio je zarobljen na aerodromu u Turskoj, dok je prvi deo ekipe doputovao još 14. marta. Selektor reprezentacije Pavle Jovanov, na svom Instagramu nalogu je podelio uznemirujuću sliku.

MUKE LEPE MILICE: Srpska OLIMPIJKA se JEDVA dokopala Beograda (FOTO)

Srbija Danas - 25.03.2020

Korona virus je doneo probleme i kajakaškoj reprezentaciji Srbiji. Ostali su zarobljeni u Turskoj gde su bili na pripremama. Po zaostale članove ekspedicije došao je avio ER Srbije u Istanbul i oni su se vratili tokom dana. Među njima je bio i Željko Obradović.

Naš tim spavao na podu aerodroma: Jedna od naših najlepših sportistkinja ima noćne more zbog korone

Telegraf - 25.03.2020

Kajakaši Srbije našli su se u prilično nezgodnoj situaciji zbog pandemije korona virusa. Jedan deo reprezentacije se vratio sa priprema iz Turske 14. marta, dan uoči proglašenja vanrednog stanja, a drugi deo ekipe je ostao duže, ne sluteći kako će se situacija loše razviti.

(FOTO) UŽAS NA AERODROMU! Poznata SRPSKA sportistkinja ležala na podu... Zbog KORONE prošla je kroz pravi pakao!

Informer - 25.03.2020

Kajakaši Srbije našli su se u prilično nezgodnoj situaciji zbog pandemije korona virusa. Jedan deo našeg tima bio je zarobljen na aerodromu u Turskoj Drugi deo tima koji nije ni slutio da će se sve ovo desiti, ostao je u Turskoj, dok je prvi deo ekipe doputovao još 14. marta.

NOĆNA MORA SRPSKE LEPOTICE: Zbog koronavirusa morala je da SPAVA NA AERODROMU!

Espreso - 25.03.2020

Po zaostale članove ekspedicije došao je avio ER Srbije Deo srpskih kajakaša ostao je zarobljen u Turskoj u kojoj su bile pripreme. Po zaostale članove ekspedicije došao je avio ER Srbije u Istanbul i oni su se vratili tokom dana. Među njima je bio i Željko Obradović .