TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama

Novosti - 17.06.2024

Mesec dana pred početak Olimpijskih igara u Parizu Džekson Džejms Rajs preminuo je u 18. godini. On je trebalo da predstavnja reprezentaciju Tonge. Ovu vest potvrdila je njegova porodica, a preminuo je nekoliko nedelja nakon što je ispisao istoriju.

Užas, preminuo mladi sportista (18): Trebalo je da nastupa na Olimpijskim igrama

Nova - 17.06.2024

Mladi Džekson Džejms Rajs, reprezentativac Tonge u kajtu, iznenada je preminuo u 18. godini. Pronađen je mrtav u u Faleloi u Tongi u subotu 15. juna dok je vozio kajt. Desilo se to oko 12 sati. On je trebalo da nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu ove godine.

Užas: Umro mladić od 18 godina, za mesec dana trebalo da nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu

Telegraf - 17.06.2024

Mladi Džekson Džejms Rajs, reprezentativac Tonge u kajtu, iznenada je preminuo u 18. godini i to samo mesec dana pre nego što je bilo planirano da nastupi za svoju zemlju na Olimpijskim igrama u Francuskoj. Uskoro opširnije...

OGROMNA TRAGEDIJA: Poginuo mladi sportista (18) mesec dana pred učešće na OI

Espreso - 17.06.2024

Gore vesti nisu mogle da stignu Mladi Džekson Džejms Rajs (18), reprezentativac Tonge u kajtu , tragično je preminuo i to samo mesec dana pre nego što je bilo planirano da nastupi za svoju zemlju na Olimpijskim igrama u Francuskoj .

ŠOK! OLIMPIJSKA NADA PREMINULA U 18. GODINI! Nesrećan kraj mladića

Republika - 17.06.2024

Mladi Džekson Džejms Rajs, reprezentativac Tonge u kajtu, izgubio je život u svojoj 18. godini, ostavljajući svoju zemlju u šoku i tuzi. Planirao je da nastupi na Olimpijskim igrama u Francuskoj, ali je njegov život prekinut prerano, mesec dana pre zakazanog događaja.

TRAGEDIJA POTRESLA SPORTSKI SVET Preminuo 18-godišnjak, trebalo je da nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu

ALO - 17.06.2024

Tužne vesti dolaze iz sveta sporta... Mladi Džekson Džejms Rajs, reprezentativac Tonge u kajtu, iznenada je preminuo u 18. godini i to samo mesec dana pre nego što je bilo planirano da nastupi za svoju zemlju na Olimpijskim igrama u Francuskoj.

ŠOK: Umro mladić od 18 godina, za mesec dana trebalo da nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu

Pink - 17.06.2024

Mladi Džekson Džejms Rajs, reprezentativac Tonge u kajtu, iznenada je preminuo u 18. godini i to samo mesec dana pre nego što je bilo planirano da nastupi za svoju zemlju na Olimpijskim igrama u Francuskoj. On je prošao kvalifikacije i trebalo je da bude prvi takmičar koji će ...