TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine potrebni davaoci

RTV - 11.09.2019

Zbog nestašice pojedinih krvnih grupa u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine i dalje apeluju na građane da se uključe u dobrovoljnu akciju davanja krvi. Zbog periodične nestašice određenih krvnih grupa pokrenuta je humanitarna akcija dobrovoljnog davalaštva, kako bi se popunile ...

Davanjem krvi obeležili godišnjicu terorističkih napada u SAD

Politika - 11.09.2019

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji i Crveni krst Srbije organizovali su danas akciju dobrovoljnog davanja krvi, kako bi se na svojevrstan način obeležila 18-godišnjica terorističkih napada u SAD, 11. septembra 2001. godine.

AMBASADA SAD OBELEŽILA JE 11. SEPTEMBAR U SRBIJI! Organizovali su akciju DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI!

Espreso - 11.09.2019

Ambasada SAD je u saradnji sa Crvenim krstom Srbije po deveti put organizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi! U sredu, 11. septembra, ambasador Kajl Skat i Ambasada SAD su sa svojim partnerima i prijateljima u Srbiji obeležio 18.

Ambasador Skat podržao akciju dobrovoljnog davanja krvi povodom 11. septembra

N1 - 11.09.2019

Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat učestvovao je u Crvenom krstu Srbije u akciji dobrovoljnog davanja krvi, u znak sećanja na žrtve terorističkog napada na SAD 11. septembra 2001. godine. On je kazao da je ovo deveti put da se priključuje akciji dobrovoljnog davanja krvi, ali da ...

CK Srbije i ambasada SAD obeležili godišnjicu terorističkih napada

Tanjug - 11.09.2019

CK Srbije i ambasada SAD obeležili godišnjicu terorističkih napada Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji i Crveni krst Srbije organizovali su danas akciju dobrovoljnog davanja krvi, kako bi se na svojevrstan način obeležila 18-godišnjica terorističkih napada u SAD, 11.

Skat: Šest puta sam davao krv za građane Srbije tokom svog mandata u Beogradu (FOTO)

Telegraf - 11.09.2019

Ovo je prilika da se setimo da su Amerikanci iz cele zemlje hitali da daju krv za žrtve i povređene u terorističkim napadima, a i da se zahvalimo srpskoj zajednici i uzvratimo nešto - rekao je Skat i Crveni krst Srbije organizovali su danas akciju dobrovoljnog davanja krvi, kako ...

Ambasador SAD daje krv na godišnjicu 11. septembra

Blic - 10.09.2019

U sredu, 11. septembra, ambasador Kajl Skot i Ambasada SAD će sa svojim partnerima i prijateljima u Srbiji obeležiti 18. godišnjicu tragedije koja se na ovaj datum dogodila u SAD. Nakon terorističkih napada 11. septembra 2001.

Ambasada SAD obeležava 11. septembar akcijom dobrovoljnog davanja krvi

N1 - 10.09.2019

Američki ambasador u Beogradu Kajl Skat i Ambasada SAD će sa svojim partnerima i prijateljima u Srbiji obeležiti 18. godišnjicu tragedije koja se na ovaj datum dogodila u SAD akcijom dobrovoljnog davanja krvi u Crvenom krstu Srbije.

Sve više žene u Prokuplju se odlučuje za dobrovoljno davalaštvo krvi

Novi Magazin - 10.09.2019

U prvoj septembarskoj akciji dobrovoljnog davalaštva Zavoda za transfuziju krvi iz Niša i Crvenog krst u Prokuplju krv je dalo 36 Prokupčana, među kojima i veliki broj žena, kazali su Agenciji Beta u prokupačkom Crvenom krstu.