TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Došao iz Švedske na odmor u BiH, pa pronađen mrtav

Blic - 14.01.2018

Uzeir Šabović (56), koji je u četvrtak nestao u Vogošći, pronađen je sinoć mrtav u svom automobilu u mestu Nišići u općini Ilijaš. Šabović je poslednji put viđen u četvrtak oko 14 sati na području Vogošće, gde ima stan i gde je iz Švedske došao na odmor, piše Faktor.ba .

Dve strašne priče potresaju Bosnu: Došao iz Švedske na odmor, pa pronađen mrtav. Za nestalom devojčicom i dalje tragaju ...

Telegraf - 14.01.2018

Uzeir je živeo u Švedskoj, a u Vogošću je došao na odmor Uzeir Šabović (56) koji je nestao pre dva dana na području Vogošće, pronađen je u svom automobilu u mestu Nišići na području opštine Ilijaš. Ovu informaciju potvrdili su prijatelji porodice, a zvanične informacije iz MUP-a ...

U Vogošći nestao Uzeir Šabović: Porodici rekao da ide da se vidi s prijateljima i od tada mu se GUBI SVAKI TRAG

Blic - 13.01.2018

Pedestšestogodišnji Uzeir Šabović nestao je u četvrtak na području Vogošće. Ova informacija potvrđena je u MUP Kantona Sarajevo. Šabović je poslednji put viđen u četvrtak oko 14 sati na području Vogošće, gde ima stan i gde iz Švedske došao na odmor.

Došao iz Švedske na odmor, pa pronađen mrtav: Policija još uvek traga za nestalom devojčicom (16)

Srbija Danas - 14.01.2018

Uzeir Šabović (56) koji je nestao pre dva dana na području Vogošće, pronađen je mrtav u svom automobilu u mestu Nišići na području opštine Ilijaš. Ovu informaciju potvrdili su prijatelji porodice, a zvanične informacije iz MUP-a KS biće poznate tokom dana.

DOŠAO IZ ŠVEDSKE NA ODMOR U BiH, PA PRONAĐEN MRTAV: Porodici rekao da ide sa prijateljem i nikad se nije vratio

Kurir - 14.01.2018

On je poslednji put viđen u četvrtak oko 14 sati na području Vogošće, gde ima stan i gde je iz Švedske došao na odmor. On je porodici rekao kako ide da se vidi sa prijateljem, te se odvezao u crvenom džipu "micibuši" i od tada mu se gubi svaki trag.