TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Roboti pčelice u svim školama za decu sa smetnjama u razvoju

RTV - 21.11.2019

U okviru akcije Bitka za znanje organizovana je obuka za 50 nastavnika zaposlenih u školama za decu sa smetnjama u razvoju iz Beograda, Pančeva, Umke, Obrenovca, Stare Pazove i Vršca za korišćenje robota pčelica u nastavi.

Ovi roboti pčelice promeniće život nabolje deci sa smetnjama u razvoju u Srbiji. Učiće sve sa njima

Telegraf - 21.11.2019

Svih 48 obrazovnih ustanova u zemlji za decu sa smetnjama u razvoju ubuduće će na časovima imati male pomoćnike - pčelice robote koji će mališanima omogućiti zanimljivije učenje, a nastavnicima priliku da na zdrav i uzbudljiv način pridobiju pažnju svojih đaka.

Roboti pčelice stigli u škole za decu sa smetnjama u razvoju

Tanjug - 21.11.2019

Roboti pčelice stigli u škole za decu sa smetnjama u razvoju U okviru akcije "Bitka za znanje" organizovana je obuka za 50 nastavnika zaposlenih u školama za decu sa smetnjama u razvoju iz Beograda, Pančeva, Umke, Obrenovca, Stare Pazove i Vršca za korišćenje robota pčelica u ...

Roboti pčelice stigli u škole za decu sa smetnjama u razvoju

Danas - 21.11.2019

U okviru akcije Bitka za znanje organizovana je obuka za 50 nastavnika za korišćenje robota pčelica u nastavi u školama za decu sa smetnjama u razvoju u Beogradu, Pančevu, Umci, Obrenovcu, Staroj Pazovi i Vršcu, saopštili su danas organizatori.