TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lutao dva sata, pa PROMRZAO: Pronađen muškarac koji se izgubio na Kopaoniku!

Blic - 13.01.2021

Muškarac (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras, saznaje "Blic". Mladić, za koga se isprva mislio da je reč o starijem muškarcu, nestao je na delu koji se zove "Nebeska stolica", na svega 700 metara od administrativne ...

Spašen planinar na Kopaoniku

RTV - 13.01.2021

Spasioci Gorske službe spasavanja i članovi redarske službe Javnog preduzeća "Skijališta Srbije" našli su večeras muškarca koji se ranije danas izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančićevog vrha na Kopaoniku, objavio je portal InfoKop.

KRAJ DRAME NA SRPSKOJ PLANINI: Pronađen muškarac koji se izgubio na Kopaoniku!

Mondo - 13.01.2021

Čovek se izgubio ranije danas tokom planinarenja! Pronađen je nepovređen, ali smrznut, jer je sat i po - dva proveo u snegu. Spasioci su ga pronašli na mestu nazvanom "Nebeska stolica" , na samo 700 metara od administrativne granice.

MUŠKARAC (47) KOJI SE IZGUBIO NA KOPAONIKU PRONAĐEN ŽIV: Nepovređen, ali smrznut spasiocima objasnio šta mu se desilo

Kurir - 13.01.2021

Redarska služba Kopaonika zajedno sa Gorskom službom spasavanja Srbije pronašla je čoveka koji se danas izgubio na Kopaoniku. Reč je o muškarcu 1973. godište. Pronađen je nepovređen, ali smrznut, jer je sat i po - dva proveo u snegu.

NESTAO PLANINAR NA KOPAONIKU: Gorska služba krenula u potragu - muškarac se izgubio ispod Pančića

Novosti - 13.01.2021

SPASIOCI Gorske službe spasavanja krenuli su u potragu za starijim muškarcem koji se izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića. Kako se saznaje, čovek je krenuo ka vrhu Suvo Rudište i zbog smanjene vidljivosti izgubio se. Uskoro opširnije...

Mrak i magla otežavaju potragu: Planinar nestao na Kopaoniku

Nova - 13.01.2021

Stariji muškarac nestao je dok je planinario stazom Krčmar ispod Pančićevog vrha na Kopaoniku. Potraga je u ovom trenutku intenzivirana zbog mraka koji je pao i smanjene vidljivosti zbog padavina. Kako saznajemo, za njim tragaju spasioci Gorske službe.

DRAMA NA SRPSKOJ PLANINI: Stariji muškarac se izgubio na Kopaoniku, tragaju za njim!

Novosti - 13.01.2021

STARIJI muškarac izgubio se dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, saopštila je Gorska služba spasavanja Srbije koja dodaje da su spasioci te službe zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli u potragu za njim.

Nova drama na srpskoj planini: Stariji muškarac se izgubio na Kopaoniku, tragaju za njim

Telegraf - 13.01.2021

Spasioci Gorske službe spasavanja zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli su u potragu za starijim muškarcem koji se izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića. Čovek je krenuo ka vrhu Suvo Rudište i zbog smanjene vidljivosti izgubio se, saopštava GSS.

GORSKA SLUŽBA PONOVO U AKCIJI: Spasioci na Kopaoniku tragaju za starijim muškarcem

Kurir - 13.01.2021

Spasioci Gorske službe i Skijališta Srbije krenuli su u potragu za starijim muškarcem koji se izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančićevog vrha. Gorska služba spasavanja saopštila je da je muškarac krenuo ka vrhu Suvo Rudište i izgubio se zbog smanjene vidljivosti.

Potraga na Kopaoniku: Stariji muškarac krenuo u šetnju i izgubio se, alarmirana Gorska služba

Republika - 13.01.2021

Kako navode, čovek je krenuo ka vrhu Suvo Rudište i zbog smanjene vidljivosti izgubio ...

Spasioci na Kopaoniku tragaju za starijim muškarcem

RTS - 13.01.2021

Spasioci Gorske službe i Skijališta Srbije krenuli su u potragu za starijim muškarcem koji se izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančićevog ...

Muškarac se izgubio na Kopaoniku, započela potraga

RTV - 13.01.2021

Stariji muškarac izgubio se dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, saopštila je Gorska služba spasavanja Srbije koja dodaje da su spasioci te službe zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli u potragu za njim.

SPASIOCI KRENULI U POTRAGU ZA NESTALIM MUŠKARCEM NA KOPAONIKU: Nestao ispod Pančića na stazi, sneg otežava POTRAGU!

Espreso - 13.01.2021

Čovek je krenuo ka vrhu Suvo Rudište i zbog smanjene vidljivosti izgubio se, saopštava GSS. Spasioci Gorske službe spasavanja zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli su u potragu za starijim muškarcem koji se izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića.

DRAMA NA KOPAONIKU! Nestao muškarac, služba spasavanja na terenu!

Informer - 13.01.2021

Stariji muškarac izgubio se dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, saopštila je Gorska služba spasavanja Srbije koja dodaje da su spasioci te službe zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli u potragu za njim Kako se saznaje, čovek je krenuo ka vrhu Suvo ...

POTRAGA NA KOPAONIKU Izgubio se stariji muškarac dok je planinario

Blic - 13.01.2021

Stariji muškarac izgubio se dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, saopštila je Gorska služba spasavanja Srbije koja dodaje da su spasioci te službe zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli u potragu za njim.

NOVA DRAMA NA SRPSKOJ PLANINI: Stariji muškarac se izgubio na Kopaoniku! Potraga za njim u toku

Pink - 13.01.2021

Spasioci Gorske službe spasavanja zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli su u potragu za starijim muškarcem koji se izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića. Čovek je krenuo ka vrhu Suvo Rudište i zbog smanjene vidljivosti izgubio se, saopštava GSS.

DRAMA NA KOPAONIKU! Gorska služba spasavanja traga za muškarcem

Srbija Danas - 13.01.2021

Stariji muškarac izgubio se dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, saopštila je Gorska služba spasavanja Srbije koja dodaje da su spasioci te službe zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli u potragu za njim.

Izgubljen muškarac na Kopaoniku, započela potraga za njim

IndeksOnline - 13.01.2021

KOPAONIK – Stariji muškarac izgubio se dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, saopštila je Gorska služba spasavanja Srbije koja dodaje da su spasioci te službe zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli u potragu za njim.

Najnovije informacije o MUŠKARCU KOJI JE NESTAO na Kopaoniku: Potraga je trajala nekoliko sati

Pink - 13.01.2021

Imao je sreće! Redarska služba Kopaonika zajedno sa Gorskom službom spasavanja Srbije pronašla je čoveka koji se danas izgubio na Kopaoniku. Reč je o muškarcu 1973. godište. Pronađen je nepovređen, ali smrznut, jer je sat i po - dva proveo u snegu.

MUŠKARAC (47) KOJI SE IZGUBIO NA KOPAONIKU PRONAĐEN ŽIV: Rekao je samo jednu stvar

Espreso - 13.01.2021

Reč je o muškarcu 1973. godište Redarska služba Kopaonika zajedno sa Gorskom službom spasavanja Srbije pronašla je čoveka koji se danas izgubio na Kopaoniku. Reč je o muškarcu 1973. godište. Pronađen je nepovređen, ali smrznut, jer je sat i po - dva proveo u snegu.

"NISAM ZNAO GDE SAM" Muškarac pronađen na Kopaoniku nakon potrage

Srbija Danas - 13.01.2021

Redarska služba Kopaonika zajedno sa Gorskom službom spasavanja Srbije pronašla je čoveka koji se danas izgubio na Kopaoniku. Pronađen je nepovređen, ali smrznut, jer je sat i po - dva proveo u snegu. Spasioci su ga pronašli na mestu nazvanom "Nebeska stolica", na samo 700 ...

KRAJ POTRAGE NA KOPAONIKU! Muškarac lutao satima, pa PROMRZAO!

Republika - 13.01.2021

Mladić, za koga se isprva mislio da je reč o starijem muškarcu, nestao je na delu koji se zove "Nebeska stolica", na svega 700 metara od administrativne linije sa Kosovom i Metohijom. Ovaj deo je izuzetno strm, a danas je pronalaženje mladića otežavala gusta magla.

Pronađen nestali muškarac na Kopaoniku - promrzao

B92 - 13.01.2021

Muškarac (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras. U pitanju je mlađi muškac, a ne stariji kako se prethodno mislio. On je nestao na delu koji se zove "Nebeska stolica", na svega 700 metara od administrativne linije sa ...

PRONAĐEN MUŠKARAC IZGUBLJEN NA KOPAONIKU: Evo u kakvom ga je stanju Gorska služba zatekla

Informer - 13.01.2021

Muškarac (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras Muškarac (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras.

LUTAO DVA SATA, PA PROMRZAO: Pronađen muškarac koji se izgubio na Kopaoniku!

Novosti - 13.01.2021

MUŠKARAC (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras. Mladić, za koga se isprva mislio da je reč o starijem muškarcu, nestao je na delu koji se zove "Nebeska stolica", na svega 700 metara od administrativne linije sa ...

Pronađen muškarac koji se izgubio na Kopaoniku: Lutao dva sata i promrzao

Telegraf - 13.01.2021

Muškarac (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras, piše " Blic ". Mladić, za koga se isprva mislio da je reč o starijem muškarcu, nestao je na delu koji se zove "Nebeska stolica", na svega 700 metara od administrativne ...

Spasen planinar na Kopaoniku

Danas - 13.01.2021

Spasioci Gorske službe spasavanja i članovi redarske službe Javnog preduzeća „Skijališta Srbije“ našli su večeras muškarca koji se ranije danas izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančićevog vrha na Kopaoniku, objavio je portal InfoKop.

Pronađen muškarac koji se izgubio na Kopaoniku!

ALO - 13.01.2021

Kako ističu u Gorskoj službi, da ga nisu pronašli večeras otišao bi ka Kosovu, te bi njegovo pronalaženje bilo značajno otežano i najverovatnije bi promrzao. Muškarac (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras.

Pronađen izgubljeni muškarac na Kopaoniku

Nova - 13.01.2021

Muškarac (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras. Mladić, za koga se isprva mislio da je reč o starijem muškarcu, nestao je na delu koji se zove “Nebeska stolica”, na svega 700 metara od administrativne linije sa ...