TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Marija Kulić završila u Urgentnom, Miljana ne sluti šta se dešava kod kuće u Nišu

Puls online - 18.06.2024

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, završila je u Urgentnom centru, nakon što joj je pozlilo. Iako nije precizirala šta joj se tačno desilo, Marija je otkrila detalje njene posete lekaru. - Danas mi nije bilo dobro.

Zdravstveno stanje sve ozbiljnije - Marija Kulić otkrila šta je u bolnici saznala od doktora: Miljana još nije ...

Srbija Danas - 17.06.2024

Poznata bivša zadrugarka je trebala da ide na ispitivanje a onda je saznala vrlo neprijatne novosti. Nije očekivala da će doktor reći da dođe na dan kada ide na odmor. Bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, Marija Kulić završila je u Urgentnom centru u Nišu, nakon čega se ...

MARIJA KULIĆ U LOŠEM STANJU! Dramatična situacija u Nišu, OVA BOLEST je napala!

Republika - 17.06.2024

Bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić , Marija Kulić završila je u Urgentnom centru u Nišu, nakon čega se oglasila i otkrila šta joj se desilo. Naime, nakon šokantne bombe u medijima koja je odjeknula da je Marija hospitalizovana , ona se oglasila i otkrila da je njen doktor ...

"PUSTITE ME, MOLIM VAS..." Oglasio se Siniša nakon što je Marija ZAVRŠILA u Urgentnom: Uznemerin izgovorio samo OVO

Espreso - 17.06.2024

Siniša se javio na Marijin telefon Vest da je Marija Kulić završila u Hitnoj sve je zabrinula. Marija se osećala jako loše zbog svega što se dešava u rijalitiju, te je morala u Urgentni, budući da se osećala malaksalo i izmoreno, a za medije nije otkrila detalje o svom ...

Oglasio se Siniša Kulić nakon što je Marija završila u Urgentnom centru

Telegraf - 17.06.2024

Marija Kulić , bivša rijaliti učesnica i majka popularne takmičarke Miljane Kulić , zbog lošeg zdravstvenog stanja završila je u Urgentnom centru, a za Telegraf se oglasio njen suprug Siniša. Marija je odlučila je da više ne ulazi u rijaliti, te ćerku, ali i ostala zbivanja u ...

MARIJA KULIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU Hitno se oglasila i otkrila šta se dogodilo

Blic - 17.06.2024

Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić, majka Miljane Kulić, završila je u Urgentnom centru nakon što joj je pozlilo. Marija Kulić morala je da se obrati lekarima zato što se osećala jako loše. - rekla je ona za ne želeći da iznosi više detalja o svom zdravstvenom stanju.

Marija Kulić završila u Urgentnom centru

Telegraf - 17.06.2024

Marija Kulić , bivša učesnica "Zadruge" i majka kontroverzne rijaliti zvezde Miljane Kulić, završila je u Urgentnom centru. Mariji je pozlilo, osećala se loše zbog čega je morala da se obrati lekarima. - Danas mi nije bilo dobro.

MARIJA KULIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU! Kulićka otkrila kako se tada osećala, ZBOG MILJANE JOJ SE STANJE STALNO ...

Republika - 17.06.2024

Rijaliti učesnica Miljana Kulić već godinama privlači pažnju javnosti svojim životom pred kamerama televizije Pink, dok je njena majka, Marija Kulić , takođe bila prisutna kao učesnica u nekoliko sezona. Međutim, zbog Marijinog pogoršanog zdravstvenog stanja, odlučila je da se ...

ŠTA SE DEŠAVA SA ŽELJKOM KULIĆEM?! Stigla STRAVIČNA poruka u Niš, Miljani OVAJ čovek oduzima sina, Marija van sebe!

Republika - 17.06.2024

Majka Miljane Kulić , Marija Kulić vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram na kojoj svakodnevno objavljuje poruke koje joj stižu. Jedna od njih ju je šokirala, nakon čega joj je pozlilo i morala je hitno da reaguje.

MARIJA KULIĆ POZLILO! Hitno završila u URGENTNOM CENTRU, oglasila se i otkrila šta joj se dogodilo

Kurir - 17.06.2024

Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić , majka Miljane Kulić , završila je u Urgentnom centru nakon što joj je pozlilo. Marija Kulić morala je da se obrati lekarima zato što se osećala jako loše. - Danas mi nije bilo dobro.

Marija Kulić hitno primljena u Urgentni centar - ovo su detalji, poznato u kom stanju se sad nalazi

Srbija Danas - 17.06.2024

Majci Miljane Kulić odmah je ukazana medicinska pomoć. Marija Kulić završila je u Urgentnom centru nakon što joj je pozlilo. Kako je majka aktuelne učesnice "Elite" Miljane Kulić otkrila, iznenada se osetila jako loše, te je morala da potraži lekarsku pomoć.

ŠOK! Pozlilo Mariji Kulić, pa završila u Urgentnom centru! Evo kako se sada oseća (FOTO)

Pink - 17.06.2024

Bivša rijaliti učesnica otkrila sve o zdravstvenom stanju! Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić , majka Miljane Kulić , završila je u Urgentnom centru nakon što joj je pozlilo. Marija Kulić morala je da se obrati lekarima zato što se osećala jako loše.

POZLILO MARIJI KULIĆ: Završila u URGENTNOM CENTRU, evo kako se sada OSEĆA

Espreso - 17.06.2024

Kulićeva je morala da se obrati lekarima za pomoć Marija Kulić , bivša učesnica " Zadruge " i majka kontroverzne rijaliti zvezde Miljane Kulić , završila je u Urgentnom centru. Mariji je pozlilo, osećala se loše zbog čega je morala da se obrati lekarima.

HITNA REAKCIJA SINIŠE KULIĆA! Oglasio se nakon vesti da je Marija završila u HITNOJ!

Republika - 17.06.2024

Vest da je Marija Kulić završila u Hitnoj sve je zabrinula. Marija se osećala jako loše zbog svega što se dešava u rijalitiju, te je morala u Urgentni, budući da se osećala malaksalo i izmoreno, a za medije nije otkrila detalje o svom zdravstvenom stanju.