TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ŽUTI KRSTOVI NA KUĆAMA, ŽIVOT KAO U LOGORU: Dramatično svedočenje stručnjaka za UN o životu Srba na KOSOVU!

Espreso - 20.01.2019

Posle svega što je urađeno Srbima na Kosovu i Metohiji, Volš smatra da svaka nacija na svakoj tački zemaljske kugle može da strepi, a da je dovoljno samo to da se udruže propaganda i međunarodni kriminalci sa lokalnim teroristima Irski humanitarac i pisac Meri Volš izjavila je ...

IRSKA HUMANITARKA I PISAC: Kosovo u rukama međunarodnih kriminalaca

Novosti - 20.01.2019

Meri Volš, irska humanitarka i pisac, o deceniji koju je provela u južnoj pokrajini POSLE 10 godina rada u međunarodnim institucijama, tvrdim da su Kosovo i Metohija u rukama albanskih i međunarodnih kriminalaca. Pod "šlemom" UN i EU od 1999.

Stručnjak za razvoj UN, Meri Volš: TVRDIM da je Kosovo u rukama MEĐUNARODNIH KRIMINALACA!

Pink - 20.01.2019

Ona kaže da je zbog toga što se usudila da piše o tome šta se stvarno događalo na Kosovu ostala bez posla, ali da joj nije žao. Posle 10 godina rada u međunarodnim institucijama tvrdim da je Kosovo i Metohija u rukama albanskih i međunarodnih kriminalaca, kaže Meri Volš , irska ...

SVEDOČANSTVO MERI VOLŠ, IRKINJE KOJA SE ŽRTVOVALA ZBOG ISTINE O SRBIMA: Kosovo je u rukama albanskih i međunarodnih ...

Kurir - 20.01.2019

Posle 10 godina rada u međunarodnim institucijama, tvrdim da su Kosovo i Metohija u rukama albanskih i međunarodnih kriminalaca. Pod "šlemom" UN i EU od 1999. nad Srbima Kosova je počinjen veliki zločin koji su predvodili teroristi OVK, dok ih je Kfor i Unmik štitio - ovako ...

Meri Volš: Kosovo u rukama međunarodnih kriminalaca

B92 - 20.01.2019

Beograd -- Posle 10 god. rada u međunarodnim institucijama tvrdim da je KiM u rukama albanskih i međunarodnih kriminalaca,izjavila je Meri Volš, irska humanitarka i pisac. Ona je za današnje "Večernje novosti" rekla da je pod "šlemom" UN i EU od 1999.

"Kosovo je u rukama međunarodnih KRIMINALACA!" Stručnjak za UN odlučila da kaže ISTINU, pa ostala BEZ POSLA

Srbija Danas - 20.01.2019

Posle 10 godina rada u međunarodnim institucijama tvrdim da je Kosovo i Metohija u rukama albanskih i međunarodnih kriminalaca, izjavila je Meri Volš, irska humanitarka i pisac. Ona je za današnje "Večernje novosti" rekla da je pod "šlemom" UN i EU od 1999.

Meri Volš: Kosovo u rukama međunarodnih kriminalaca

RTV - 20.01.2019

Posle 10 godina rada u međunarodnim institucijama tvrdim da je Kosovo i Metohija u rukama albanskih i međunarodnih kriminalaca, izjavila je Meri Volš, irska humanitarka i pisac. Ona je za današnje "Večernje novosti" rekla da je pod "šlemom" UN i EU od 1999.

"Kosovo u rukama međunarodnih kriminalaca"

Vesti Online - 20.01.2019

Posle 10 god. rada u međunarodnim institucijama tvrdim da je KiM u rukama albanskih i međunarodnih kriminalaca,izjavila je Meri Volš, irska humanitarka i pisac. Tweet EPA//Valdrin Xhemaj Foto: Arhiva Ona je za današnje "Večernje novosti" rekla da je pod "šlemom" UN i EU od 1999.

KOSOVO JE U RUKAMA MEĐUNARODNIH KRIMINALACA! Stručnjak za UN odlučila da kaže ISTINU, pa ostala BEZ POSLA

Espreso - 20.01.2019

Stručnjakinja za razvoj UN je od novembra 1999. godine punu deceniju radila za programe UN i EU Posle 10 godina rada u međunarodnim institucijama tvrdim da je Kosovo i Metohija u rukama albanskih i međunarodnih kriminalaca, izjavila je Meri Volš, irska humanitarka i pisac.

Meri Volš iz UN i EU: Kosovo je zemlja kriminalaca

Mondo - 20.01.2019

Posle 10 godina rada u međunarodnim institucijama tvrdim da je Kosovo i Metohija u rukama albanskih i međunarodnih kriminalaca, kaže Meri Volš, irska humanitarka i pisac. Ona za beogradske "Novosti" navodi da je pod "šlemom" UN i EU od 1999.

NAPALA ŠIPTARSKE I MEĐUNARODNE KRIMINALCE, PA OSTALA BEZ POSLA: Irska humanitarka iznela istinu

Pravda - 20.01.2019

Stručnjak za razvoj UN je od novembra 1999. godine punu deceniju radila za programe UN i EU. - Posle 10 godina rada u međunarodnim institucijama tvrdim da je Kosovo i Metohija u rukama albanskih i međunarodnih kriminalaca, izjavila je Meri Volš, irska humanitarka i pisac.