TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZAVRŠENA DRAMA U NOVOM SADU: Ruskinja pretila da će da skoči sa hotela, na kraju prevezena u bolnicu

Kurir - 28.11.2022

Ruska državljaninka (45) pretila je da će skočiti sa sprata jednog novosadskog hotela, u Vršačkoj ulici u Novom Sadu . Kako saznajemo, drama se završila bez nasilja, žena je prevezena kolima hitne pomoći na psihijatriju. "Ona je bila u sobi sa maloletnim sinom.

ŽENA PRETI SAMOUBISTVOM! Drama u hotelu u Novom Sadu, vatrogasci spremili vazdušni jastuk - policija pregovara sa njom!

Mondo - 28.11.2022

Jedna žena u Novom Sadu preti da će da izvrši samoubistvo, a policija trenutno pregovara sa njom! Na terenu dežura hitna pomoć, a policija pregovara sa ženom koja hoće da skoči. Ovaj deo ulice je trenutno zatvoren za saobraćaj.

ŽENA PRETI DA ĆE SKOČITI SA SPRATA HOTELA! Drama u Novom Sadu!

Informer - 28.11.2022

U jednom hotelu u Vršačkoj ulici u Novom Sadu trenutno se odvija prava drama. Nepoznata ženska osoba preti da će da skoči sa sprata hotela Na lice mesta odmah su izašli vatrogasci sa spasilačkim vazdušnim jastukom, piše Telegraf.rs.

DRAMA U NOVOM SADU: Žena preti da će skočiti sa sprata hotela

Novosti - 28.11.2022

Na lice mesta odmah su izašli vatrogasci sa spasilačkim vazdušnim jastukom. Na terenu dežura Hitna pomoć, a policija pregovara sa ženom koja hoće da skoči. Ovaj deo ulice je trenutno zatvoren za saobraćaj. ...

DRAMA U NOVOM SADU: Žena preti da će skočiti sa hotela, pregovarači pokušavaju da je odgovore

Pink - 28.11.2022

U jednom hotelu u Vršačkoj ulici u Novom Sadu trenutno se odvija drama. Nepoznata ženska osoba preti da će da skoči sa sprata hotela. Na lice mesta odmah su izašli vatrogasci sa spasilačkim vazdušnim jastukom. Na terenu dežura hitna pomoć, a policija pregovara sa ženom koja hoće ...

DRAMA U NOVOM SADU: Žena preti da će SKOČITI sa SPRATA HOTELA

Espreso - 28.11.2022

Na terenu dežura hitna pomoć, a policija pregovara sa ženom koja hoće da skoči U jednom hotelu u Vršačkoj ulici u Novom Sadu trenutno se odvija prava drama. Nepoznata ženska osoba preti da će da skoči sa sprata hotela.

ŽENA PRETI DA ĆE SKOČITI SA SPRATA HOTELA Drama u Novom Sadu: Policija pregovara sa njom!

ALO - 28.11.2022

U jednom hotelu u Vršačkoj ulici u Novom Sadu trenutno se odvija drama Nepoznata ženska osoba preti da će da skoči sa sprata hotela. Na lice mesta odmah su izašli vatrogasci sa spasilačkim vazdušnim jastukom. Na terenu dežura hitna pomoć, a policija pregovara sa ženom koja hoće ...

ŽENA PRETI DA ĆE DA SKOČI SA HOTELA Drama u Novom Sadu, na terenu vatrogasci sa spasilačkim vazdušnim jastukom

Blic - 28.11.2022

U hotelu u Vršačkoj ulici u Novom Sadu trenutno se odvija prava drama. Nepoznata ženska osoba preti da će da skoči sa sprata hotela. Na lice mesta odmah su izašli vatrogasci sa spasilačkim vazdušnim jastukom. Na terenu dežura Hitna pomoć, a policija pregovara sa ženom koja hoće ...

DRAMA U NOVOM SADU! Žena preti da će skočiti sa sprata hotela - vatrogasci postavili jastuk

Srbija Danas - 28.11.2022

U jednom hotelu u Vršačkoj ulici u Novom Sadu trenutno se odvija prava drama. Nepoznata ženska osoba preti da će da skoči sa sprata hotela. Na lice mesta odmah su izašli vatrogasci sa spasilačkim vazdušnim jastukom.

Završena drama u Novom Sadu: Policija ušla u hotelsku sobu, žena će biti prebačena u bolnicu

B92 - 28.11.2022

Drama u jednom novosadskom hotelu je okončana. Naime, pripadnici interventne jedinice policije su nenasilno ušli u hotelsku sobu, u kojoj se bila zaključaka žena (45) i pretila da će nauditi sebi, odnosno da će skočiti.

ŽENA PRETI SKOKOM SA TERASE HOTELA Drama u Novom Sadu, na terenu vatrogasci sa spasilačkim vazdušnim jastukom (VIDEO)

Blic - 28.11.2022

Policija sprečila je ženu da skoči sa terase hotela na uglu Vršačke i Dubrovačke ulice u Novom Sadu. Vatrogasci su za svaki slučaj prethodno naduvali dušek za spasavanje. U pitanju je žena srednjih godina i navodno strana državljanka, prenosi portal NSuživo.

DRAMA U NOVOM SADU: Žena preti da će da skoči sa hotela - policija na licu mesta, pregovori u toku

Republika - 28.11.2022

Nepoznata ženska osoba preti da će da skoči sa sprata hotela. Na lice mesta odmah su izašli vatrogasci sa spasilačkim vazdušnim jastukom. Na terenu dežura hitna pomoć, a policija pregovara sa ženom koja hoće da skoči. Ovaj deo ulice je trenutno zatvoren za saobraćaj .