TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TINA IVANOVIĆ IZVADILA SILIKONE: Pevačica godinama PLENI VRELIM TELOM, a ovako je odlučila da bude PRIRODNA!

Kurir - 09.10.2019

Tina Ivanović imala je silikonske grudi, ali tvrdi da je sada potpuno prirodna. Pevačica koja godinama važi za jednu od najatraktivnijih, izvadila je implante i kaže da je najlepša u prirodnom izdanju. "Estetske intervencije na telu više ne.

"Sad sam prirodna"

ALO - 09.10.2019

Kakva promena. Tina Ivanović se godinama podvrgavala plastičnoj hirurgiji, imala je silikone u grudima i usnama, a onda je usledio neverovatan preokret! Shvatila je da je prirodan izgled najbolji i odličila da izvadi silikone koje je imala.

Sada je potpuno prirodna: Pevačica "Granda" izvadila silikone, evo kako sada izgleda!

Puls online - 09.10.2019

Folk pevačica Tina Ivanović rešila je da svom telu vrati prirodan izgled. Ona je u emisiji "Grand news" priznala da je izvadila silikone iz grudi, te da više nikad neće pribegavati estetskim operacijama. - Estetske intervencije na telu više ne.

TINA IVANOVIĆ SKINULA SILIKONE: Sada je na njoj sve prirodno, a evo kako se oseća

Srbija Danas - 09.10.2019

Pevačica Tina Ivanović dugo godina je bila privrženik silikonskih grudi i usana, a sada se odlučila na drastičnu promenu, odnosno na skroz prirodan izgled, pa je izvadila silikone koje je imala. U emisiji "Press pretres" Tina je otkrila kako je sada na njoj sve prirodno, kao i ...

TINA IVANOVIĆ IZVADILA SILIKONE IZ GRUDI I EVO KAKO SADA IZGLEDA: Nikad više implanti, sad sam sva PRIRODNA

Espreso - 09.10.2019

Folk pevačica Tina Ivanović rešila je da svom telu vrati prirodan izgled. Ona je u emisiji "Grand news" priznala da je izvadila silikone iz grudi, te da više nikad neće pribegavati estetskim operacijama. View this post on Instagram – Dragi moji, nisam stigla svima posebno da vam ...

PREOKRET! Tina Ivanović se odlučila na drastičan korak! EVO ŠTA JE NA SEBI URADILA! (FOTO)

Pink - 09.10.2019

Kakva promena. Popularna pevačica Tina Ivanović nije skrivala da je pobornik plastične hirurgije, te da je uradila grudi i usne, a onda je usledio neverovatan preokret. Shvatila je da je prirodan izgled najbolji i odličila da izvadi silikone koje je imala.

TINA IVANOVIĆ IZVADILA SILIKONE Rešila je da bude prirodna, mnoge će iznenaditi kako sad izgleda, PROMENA JE VELIKA

Blic - 09.10.2019

Pevačica Tina Ivanović imala je silikonske grudi, ali tvrdi da je sada potpuno prirodna. Pevačica, koja godinama važi za jednu od najatraktivnijih na estradi, izvadila je implantate i kaže da je najlepša u prirodnom izdanju. - Estetske intervencije na telu više ne.

Pevačica izvadila silikone iz poprsja: Svi su se divili njenom dekolteu, a sada je skroz prirodna!

Puls online - 09.10.2019

Pevačica Tina Ivanović navodno je izvadila silikone iz grudi! Pevačica, koja godinama važi za jednu od najatraktivnijih na estradi, izvadila je implantate i kaže da je najlepša u prirodnom izdanju. - Estetske intervencije na telu više ne.