TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VUČEVIĆ: Istorijska prekretnica, investicija "teška" 2 MILIJARDE DOLARA u Novom Sadu

Mondo - 23.02.2021

Nidek u Novom Sadu. Delegaciju Nidek predvodio je drugi čovek ovog japanskog giganta Kintaro Izumida. Predstavnici grada predstavili su nekoliko poslovnih prostora koji bi mogli odgovarati potrebama japanskog giganta.

JAPANCI NAM DONOSE DVE MILIJARDE EVRA! Čelnici "Nideka" danas u Novom Sadu o investiciji koja pravi industrijsku ...

Blic - 23.02.2021

Predstavnici japanske kompanije Nidek posetili su danas Novi Sad kako bi nastavili pregovore o velikoj investiciji u Srbiji. To je na svom Instagram profilu objavio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević koji je istakao da je Nidek kompanija koja je jedan od globalnih lidera u ...

VUČEVIĆ: Predstavnicima Nideka predstavljene potencijalne poslovne lokacije

Kurir - 23.02.2021

Predstavnici japanske kompanije Nidek danas su posetili Novi Sad kako bi nastavili pregovore o velikoj investiciji koju je prvi put u julu prošle godine pomenuo presednik Aleksandar Vučić. Delegaciju Nidek predvodio je drugi čovek ovog japanskog giganta Kintaro Izumida.

NOVI SAD NA PREKRETNICI: Srpska Atina postaje industrijski centar ZAHVALJUJUĆI NJIMA

Republika - 23.02.2021

Delegaciju Nidek predvodio je drugi čovek ovog japanskog giganta Kintaro Izumida. Predstavnici grada predstavili su nekoliko poslovnih prostora koji bi mogli odgovarati potrebama japanskog giganta. Ovim povodom na Instagrama se oglasio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Novi Sad je grad po meri Japanaca: Nidek registrovao firmu u Srbiji, očekuje se privredni bum

Telegraf - 22.02.2021

Novi Sad postaje industrijska velesila. Nidek, vodeća japanska firma za elektromotore , s prometom od 12 milijardi evra, čiji je dolazak najavio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, već je otvorila firmu u Srbiji , prenosi NS uživo .

INVESTICIJA OD DVE MILIJARDE: Japanski gigant stiže u Srbiju, šta nam donosi?

Srbija Danas - 22.02.2021

Sve je izvesnije da japanska kompanija "Nidek" , proizvođač električnih motora, dolazi u Srbiju . Kako se saznaje, u petak je potpisan Memorandum o ulaganju, a vrlo brzo očekuju se i naredni ključni koraci. - Uskoro očekujemo posetu prvog čoveka kompanije i potpisivanje ugovora ...

Vučević: Novi Sad postaje industrijski centar, vreme za istorijski preokret

RTV - 23.02.2021

"Danas sam imao veliku privilegiju da u našem gradu ugostim gospodina Kinteru Izumida drugog čoveka moćnog japanskog "Nideka", kompanije koja je jedan od globalnih lidera u proizvodnji elektromotora za vozila nove generacije i da mu pokažem nekoliko poslovnih lokacija koje bi im ...

Vučević sa predstavnicima japanskog giganta Nidek, predstavljene potencijalne poslovne lokacije

ALO - 23.02.2021

Delegaciju Nidek predvodio je drugi čovek ovog japanskog giganta Kintaro Izumida. Predstavnici japanske kompanije Nidek danas su posetili Novi Sad kako bi nastavili pregovore o velikoj investiciji koju je prvi put u julu prošle godine pomenuo presednik Aleksandar Vučić.

VUČEVIĆ: Predstavnicima Nideka predstavljene potencijalne poslovne lokacije

Espreso - 23.02.2021

''U novoj fabrici proizvodiće se do 300.000 jedinica do 2023. godine'' Predstavnici japanske kompanije Nidek danas su posetili Novi Sad kako bi nastavili pregovore o velikoj investiciji koju je prvi put u julu prošle godine pomenuo presednik Aleksandar Vučić.

VUČEVIĆ: Predstavnicima Nideka predstavljene potencijalne poslovne lokacije

Pink - 23.02.2021

Predstavnici japanske kompanije Nidek danas su posetili Novi Sad kako bi nastavili pregovore o velikoj investiciji koju je prvi put u julu prošle godine pomenuo presednik Aleksandar Vučić. Delegaciju Nidek predvodio je drugi čovek ovog japanskog giganta Kintaro Izumida.

JAPANSKI GIGANT stiže u Srbiju, investicija vredna 2 mlrd. USD

BizLife - 23.02.2021

Dodaje se da predstavnici japanske kompanije u utorak dolaze u Novi Sad da gledaju prostor za poslovne kancelarije i kabinete. Prema saznanjima lokalnog portala, delegacija grada pokazaće im nekoliko poslovnih prostora koji bi mogli odgovarati potrebama japanskog giganta.

JAPANCI HOĆE DA INVESTIRAJU U NOVI SAD! Miloš Vučević navodi da je u planu ulaganje vredno dve milijarde dolara!

Espreso - 23.02.2021

Prema ranijim najavama, pogon u Srbiji navodno bi postao jedan od najvećih proizvodnih centara japanske kompanije u Evropi. Predstavnici japanske kompanije Nidek posetili su danas Novi Sad kako bi nastavili pregovore o velikoj investiciji u Srbiji.

SAZNAJEMO: JAPANSKI GIGANT STIŽE U SRBIJU! "Nidek" u Novi Sad donosi milijarde i pravu revoluciju u industrijalizaciji

Blic - 22.02.2021

Sve je izvesnije da japanska kompanija "Nidek", proizvođač električnih motora, dolazi u Srbiju. Kako saznaje "Blic", u petak je potpisan Memorandum o ulaganju, a vrlo brzo očekuju se i naredni ključni koraci. "Uskoro očekujemo posetu prvog čoveka kompanije i potpisivanje ugovora ...

PALA ODLUKA: Japanski gigant dolazi u Novi Sad?

Blic - 22.02.2021

Japanska kompanija Nidec, proizvođač električnih motora, već je otvorila firmu u Srbiji, nezvanično je potvrđeno za B92.net. Dolazak ovog giganta najavljivan je kao "revolucija u reindustrijalizaciji" Novog Sada, a navodno bi kompanija trebalo da uloži oko 1,9 milijardi dolara u ...