TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kurti: Operacija od 13. oktobra normalna policijska akcija

Danas - 16.10.2021

Operacija u Severnoj Mitrovici 13. oktobra bila je usmerena protiv krijumčarenja i kriminala i reč je o normalnom radu policije, koja je posao obavila profesionalno i prema zakonskim procedurama, izjavio je danas kosovski premijer Aljbin Kurti u razgovoru sa evroparlamentarcima, ...

Kurti sa evroposlanicima: Operacija izvedena 13. oktobra bila normalan rad policije

Sputnik - 16.10.2021

Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti rekao je u razgovoru sa delegacijom Evropskog parlamenta da je operacija 13. oktobra predstavljala normalan rad policije tvrdeći da je posao obavljen "profesionalno i prema zakonskim procedurama".

HIMNU LAŽNE DRŽAVE NI ALBANCI NE POŠTUJU: Kurti objavio snimak koji otkriva planove Prištine (VIDEO)

Novosti - 16.10.2021

Ono što je svima palo u oči je potpuno ignorisanje tzv. kosovske himne, što se može videti na video snimku koji je objavio sam Aljbin Kurti. Podsetimo, Kurti se u vise navrata zalagao za stvaranje Velike ...

NASTAVLJA PROPAGIRANJE VELIKE ALBANIJE: Kurti okončao miting intoniranjem himne susedne države!

Republika - 16.10.2021

Kako se može videti i čuti na video snimku koji je objavio sam Kurti, ignorisana je tzv. kosovska himna. Kurti se i u više prilika zalagao za stvaranje "Velike ...

NI SAMI NE POŠTUJU SVOJU HIMNU: Kurti objavio video koji NIKAKO NIJE SMEO! Otkriveni svi planovi Prištine (VIDEO)

Srbija Danas - 16.10.2021

Ono što je svima palo u oči je potpuno ignorisanje tzv. kosovske himne, što se može videti na video snimku koji je objavio sam Aljbin Kurti. Podsetimo, Kurti se u vise navrata zalagao za stvaranje Velike ...

HIMNU LAŽNE DRŽAVE NI ALBANCI NE POŠTUJU! Kurti objavio snimak koji sve otkriva! /VIDEO/

Informer - 16.10.2021

Aljbin Kurti i Samoopredeljenje su uz intonaciju albanske himne završili predizbornu kampanju za gradonačelnika Prištine Ono što je svima palo u oči je potpuno ignorisanje tzv. kosovske himne, što se može videti na video snimku koji je objavio sam Aljbin Kurti .

HIMNU LAŽNE DRŽAVE NI ALBANCI NE POŠTUJU! Kurti objavio snimak koji sve otkriva! (VIDEO)

Pink - 16.10.2021

Aljbin Kurti i Samoopredeljenje su uz intonaciju albanske himne završili predizbornu kampanju za gradonačelnika Prištine. Ono što je svima palo u oči je potpuno ignorisanje tzv. kosovske himne, što se može videti na video snimku koji je objavio sam Aljbin Kurti.

Kurti: Operacija 13. oktobra - normalan rad policije

RTV - 16.10.2021

Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti rekao je danas u razgovoru sa delegacijom Evropskog parlamenta da je operacija 13. oktobra predstavljala normalan rad policije tvrdeći da je posao obavljen "profesionalno i prema zakonskim procedurama".

KURTIJU JE SASVIM NORMALNO DA PUCAJU NA SRBE?! Lažni premijer nastavlja da pljuje otrov i raspiruje mržnju

Srbija Danas - 16.10.2021

Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti rekao je danas u razgovoru sa delegacijom Evropskog parlamenta da je operacija 13. oktobra predstavljala normalan rad policije tvrdeći da je posao obavljen " profesionalno i prema zakonskim procedurama ".

Kurti: Operacija izvedena 13. oktobra bila normalan rad policije

Nova - 16.10.2021

Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti rekao je danas u razgovoru sa delegacijom Evropskog parlamenta da je operacija 13. oktobra predstavljala normalan rad policije, tvrdeći da je posao obavljen "profesionalno i prema zakonskim procedurama".

Kurti opet sve negirao

B92 - 16.10.2021

Priština -- Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti rekao je u razgovoru sa delegacijom EP da je operacija 13. oktobra predstavljala normalan rad policije. Kurti je tvrdio da je posao obavljen "profesionalno i prema zakonskim procedurama".

KURTI OPET O HAOSU NA KOSOVU: Nekome se i zahvalio

Espreso - 16.10.2021

Kurti je zahvalio delegaciji Evropskog parlamenta na spremnosti da prate izborni proces koji će biti održan sutra i izrazio očekivanje da će lokalni izbori u pokrajini proteći mirno Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti rekao je u razgovoru sa delegacijom EP ...

Bitka u nedelju na Kosmetu: Referendum o Kurtiju i odbrana deset srpskih opština – dve su ključne

Sputnik - 15.10.2021

U nedelju se održavaju lokalni izbori u svih 38 opština na Kosovu i Metohiji, što će prema rečima Igora Markovića iz NVO „Aktiv“ iz južne srpske pokrajine, biti ujedno i referendum među Albancima o podršci politici Aljbina Kurtija.