TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OTKRIVAMO KO JE NAPAO PREDSEDNIKA: Suljin pristalica udario na Vučićevu porodicu!

Kurir - 01.07.2020

Korisnik Instagrama koji je pod pseudonimom "džseher_11_lug" napao porodicu predsednika Aleksandra Vučića je Dž. Lakota, sin pristalice SDA Ahmeta Lakote, saznaje Kurir. Prema našim saznanjima, Ahmet Lakota je u bliskim odnosima sa Sulejmanom Ugljaninom, liderom SDA, i u Novom ...

OTKRIVENO! Čovek koji je na Instagramu poželeo smrt Vučićevom detetu je sin bliskog prijatelja Sulejmana Ugljanina

Espreso - 01.07.2020

Ahmet Lakota u Novom Pazaru je poznat kao prevarant i lopov, koji se bavi se krađama i prevarama Dženis Lakota iz Novog Pazara koji je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću preko Instagrama poželeo da mu dete crkne, sin je Ahmeta Lakote, pristalice SDA Sandžaka i u bliskim ...

PINK SAZNAJE! Evo ko je osoba koja je pretila predsedniku Vučiću na Instagramu: Ugljaninov prevarant i lopov (FOTO)

Pink - 01.07.2020

Dž. Lakota iz Pazara koji je danas predsedniku Vučiću na instagramu @avucic poželeo da mu "dete crkne", sin je Ahmeta Lakote, koji je pristalica SDA Sandžak i u bliskim je odnosima sa Sulejmanom Ugljaninom, saznaje Pink.rs.

SAZNAJEMO! Čovek koji je na Instagramu poželeo smrt Vučićevom detetu je sin bliskog prijatelja Sulejmana Ugljanina

Informer - 01.07.2020

Čovek koji je danas na Instagramu prokleo decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i poželeo im da "crknu" od koronavirusa, je sin pristalice SDA Sandžaka, koji je u blskim odnosima sa liderom te stranke Sulejmanom Ugljaninom, nezvanično saznaje Informer Dž.

POZNATO KO JE VREĐAO PREDSEDNIKA: Čovek koji je poželeo smrt Vučićevom detetu je sin bliskog prijatelja Sulejmana ...

Srbija Danas - 01.07.2020

Čovek koji je danas na Instagramu prokleo decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i poželeo im da "crknu" od koronavirusa, je sin pristalice SDA Sandžaka, koji je u blskim odnosima sa liderom te stranke Sulejmanom Ugljaninom, nezvanično saznaju mediji.