TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Radnik Pošte: Nastavljamo protest, stiglo obaveštenje da smo državni neprijatelji

N1 - 20.11.2023

Radnik Pošte Srđan Popadić izjavio je za N1 da se štrajk zaposlenih u Pošti nastavlja i da će zaposleni "ići do kraja", bez obzira, što im je po nekim infoirmacijama, dat rok da prekinu protest do 22h. „Mi od štrajka nismo odustali.

Predizborni štrajkovi: Ima li šanse da poštari i ratari podrže bunt u privatnom sektoru?

Danas - 20.11.2023

Ni u aktuelnoj predizbornoj kampanji ne izostaju protesti nezadovoljnih radnika. U Srbiji je naime sasvim uobičajeno da uoči glasanja štrajkači budu na ulicama ili protestuju na radnim mestima boreći se za ispunjenje svojih zahteva.

Agencija Beta: Većina subotičkih poštara prihvatila ponudu vlade i od sutra nastavlja sa radom

Danas - 20.11.2023

Većina poštara u Subotici, koji su ranije najavili potpunu obustavu rada, prihvatila je ponudu vlade o isplati 20.000 dinara pomoći i sutra će se vratiti na posao. „Poštari su pod pritiskom popustili. I to je neka ucena od strane vlasti.

Pošta Srbije demantuje neistinite informacije o obustavi rada u Subotici

ALO - 20.11.2023

Pozivamo građane Srbije da se lično uvere u rad poštanskih službi, proveravajući svoje poštanske sandučiće u narednim danima. Takođe, apelujemo na sve medije da odgovorno postupaju i ne šire neproverene i neistinite vesti koje štete ne samo Pošti Srbije, već i građanima, ...

Ili prekidate štrajk ili će regovati BIA: Poštari tvrde da im Brnabić preti

Nova - 20.11.2023

Radnicima "Pošte Srbije" koji već nedeljama štrajkuju, a koji su danas organizovali protest ispred Glavnog poštanskog centra u Zemunu, obavešteni su da će Vlada Srbije, ukoliko ne okončaju obustavu rada do 22 časa, angažovati "institucije koje se bave državnom bezbednošću", ...

Subotički poštari se priključili štrajku

Novi Magazin - 20.11.2023

Subotički poštari, njih 11 stalno zaposlenih, obustavili su danas rad i pridružili se štrajku većine zaposlenih u Pošti Srbije, koji su nezadovoljni zbog malih plata i loših uslova rada u tom preduzeću. "U Subotici sada pisma raznosi svega dvoje-troje poštara koji rade na ...

Poštar: Nastavljamo sa obustavom, Vlada – namerno ili slučajno – pregovara s pogrešnima

N1 - 20.11.2023

Vlada Srbije tvrdi da je obustava rada u Pošti Srbije okončana potpisivanjem sporazuma sa reprezentativnim sindikatima, a poštari koji štrajkuju od 24. oktobra poručuju da se njihov protest nastavlja sve do ispunjenja zahteva o povećanju zarada u iznosu od najmanje 30 odsto.

Poštari: Vlada nam dala rok do 22h da prekinemo obustavu rada

N1 - 20.11.2023

Radnici Pošte koji su danas protestovali ispred Glavnog poštanskog centra u Zemunu kažu da Vlada nije prihvatila njihov zahtev i da im je dat rok da do večeras u 22 prekinu obustavu rada. Oni traže povećanje zarada od 30 odsto dok je ponuda vlade kumulatuvno uvećanje od 21 odsto ...

Radnici Pošte dobiće pomoć od 20.000 dinara, isplata najkasnije do 25. novembra, deo radnika i dalje u štrajku

Euronews - 20.11.2023

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici zaključak o isplati 20.000 dinara pomoći zaposlenima u Pošti Srbije, saznaje Tanjug. Jednokratna pomoć trebalo bi da bude isplaćena do 25. novembra. Međutim, deo poštara nastavlja štrajk.

Pošta traži nove zaposlene, a radnici udaljavani sa radnog mesta

Nova - 20.11.2023

JP "Pošta Srbije" objavilo je na svom sajtu poziv za zapošljavanje radnika u Novom Sadu i Beogradu, za poslove dostavljača i poštara. Pošta je poslednji put 1. septembra objavila konkurs za zapošljavanje istih profila, ali je u međuvremenu započeta obustava rada u tom javnom ...

Poštar Popadić: Nastavljamo sa obustavom, Vlada pregovara s pogrešnima – namerno ili slučajno

Nova - 20.11.2023

Vlada Srbije tvrdi da je obustava rada u Pošti Srbije okončana potpisivanjem sporazuma sa reprezentativnim sindikatima, a poštari koji štrajkuju od 24. oktobra poručuju da se njihov protest nastavlja sve do ispunjenja zahteva o povećanju zarada u iznosu od najmanje 30 odsto.

Poštari i dalje ne popuštaju pod pritiskom i ponudama, ostaju pri obustavi rada

Danas - 20.11.2023

Uprkos odluci Vlade da dodeli 20.000 dinara pomoći onim zaposlenima u Pošti koji odustanu od obustave rada i pritiscima da se vrate na posao, danas su radnici u štrajku odlučili da ostanu pri svojim zahtevima. Kako za Danas kaže poštar Srđan Popadić, Vlada je ponovila svoju ...

Radnicima Pošte stiže po 20.000 dinara, a da li će nama stići poslati paketi?

BizLife - 20.11.2023

Vlada Srbije odobrila je danas isplatu jednokratne pomoći radnicima Pošte Srbije od po 20.000 dinara, javili su beogradski mediji. Pomoć bi trebalo da bude isplaćena do subote 25. novembra. Radnici Pošte u Novom Sadu stupili su u obustavu rada 24.

Poštari: Vlada nam dala rok do 22h da prekinemo obustavu rada

Nova - 20.11.2023

Radnici "Pošte Srbije" koji su danas protestovali ispred Glavnog poštanskog centra u Zemunu kažu da Vlada nije prihvatila njihov zahtev i da im je dat rok da do večeras u 22 prekinu obustavu rada. Oni traže povećanje zarada od 30 odsto, dok je ponuda Vlade kumulatuvno uvećanje ...

Poštari u Subotici započeli štrajk, pridružili se kuririma koji su već obustavili rad

Nova - 20.11.2023

Subotički poštari, njih 11 stalno zaposlenih, obustavili su danas rad i pridružili se štrajku većine zaposlenih u Pošti Srbije, koji su nezadovoljni zbog malih plata i loših uslova rada u tom preduzeću. „U Subotici sada pisma raznosi svega dvoje-troje poštara koji rade na ...

BRNABIĆ PRETI POŠTARIMA: Angažovaće bezbednjake?

Pravda - 20.11.2023

Go­di­ne 2023. na­vr­ši­lo se osam de­ce­ni­ja od ro­đe­nja Dra­go­ša Ka­la­ji­ća (1943–2005), srp­skog sli­ka­ra, pi­sca, mi­sli­o­ca, jed­ne po­sve iz­u­zet­ne fi­gu­re srp­ske kul­tu­re u po­sled­njoj tre­ći­ni XX i po­čet­ka XXI ve­ka.

Beta: Većina subotičkih poštara prihvatila ponudu vlade i od sutra nastavlja sa radom

Nova - 20.11.2023

Većina poštara u Subotici, koji su ranije najavili potpunu obustavu rada, prihvatila je ponudu vlade o isplati 20.000 dinara pomoći i sutra će se vratiti na posao. „Poštari su pod pritiskom popustili. I to je neka ucena od strane vlasti.

POŠTA SRBIJE DEMANTUJE NEISTINITE INFORMACIJE O OBUSTAVI RADA U SUBOTICI: Pozivamo građane da se lično uvere u rad ...

Kurir - 20.11.2023

Javno preduzeće Pošta Srbije obaveštava javnost da je "informacija agencije Beta o obustavi rada 11 stalno zaposlenih poštara u Subotici neistinita". - U kontinuitetu se suočavamo s nizom neosnovanih i netačnih vesti, a ova informacija je samo poslednja u nizu.

Većina subotičkih poštara prihvatila ponudu vlade i od sutra nastavlja sa radom

Novi Magazin - 20.11.2023

Većina poštara u Subotici, koji su ranije najavili potpunu obustavu rada, prihvatila je ponudu vlade o isplati 20.000 dinara pomoći i sutra će se vratiti na posao. "Poštari su pod pritiskom popustili. I to je neka ucena od strane vlasti.

Pošta Srbije: Neistinite informacije o obustavi rada 11 poštara u Subotici

Tanjug - 20.11.2023

BEOGRAD - Javno preduzeće ''Pošta Srbije'' saopštilo je večeras da je informacija agencije Beta o obustavi rada 11 stalno zaposlenih poštara u Subotici neistinita. ''U kontinuitetu se suočavamo s nizom neosnovanih i netačnih vesti, a ova informacija je samo poslednja u nizu.

„Nastavljamo protest, stiglo obaveštenje da smo državni neprijatelji“: Radnik Pošte o štrajku

Nova - 20.11.2023

Radnik Pošte Srđan Popadić izjavio je za N1 da se štrajk zaposlenih u Pošti nastavlja i da će zaposleni "ići do kraja", bez obzira, što im je po nekim informacijama, dat rok da prekinu protest do 22h. „Mi od štrajka nismo odustali.

Radnik Pošte za N1: Nastavljamo štrajk, zaposleni Pošte će ‘ići do kraja’

Danas - 20.11.2023

Radnik Pošte Srđan Popadić izjavio je danas za N1 da se štrajk zaposlenih u Pošti nastavlja i da će zaposleni „ići do kraja“, bez obzira, što im je po nekim infoirmacijama, dat rok da prekinu protest do 22.00. „Mi od štrajka nismo odustali.

Radnik Pošte za N1: Nastavljamo štrajk, zaposleni Pošte će 'ići do kraja'

Novi Magazin - 20.11.2023

Radnik Pošte Srđan Popadić izjavio je danas za N1 da se štrajk zaposlenih u Pošti nastavlja i da će zaposleni "ići do kraja", bez obzira, što im je po nekim infoirmacijama, dat rok da prekinu protest do 22.00. "Mi od štrajka nismo odustali.