TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dnevni horoskop za 16. januar: Izdvojite vreme za sebe!

Kurir - 15.01.2020

OVAN Pokazujete spremnost da se posvetite pokreetanju novih projekata koji će vam za posao biti veoma značajni. Znate da vam je potrebno novo poznanstvo kako biste mogli da prestanete da razmišljate o bivšoj. Izbegavajte alkohol.

Dosta vam je toga da vas drugi ne primećuju zbog stidljivosti?

Mondo - 14.01.2020

Onda je krajnje vreme da prevaziđete stidljivost, a ovi saveti će vam u tome pomoći! Stidljivost se danas možda nepravedno smatra lošim, a povučeni ljudi ne mogu da dođu do izražaja od onih glasnijih i upadljivijih, kojih je sve više.

Ova godina je vaša: 17 načina kako biti sretniji u 2020.

Index.hr - 14.01.2020

Ako je vaše mentalno zdravlje pretrpjelo mnogo toga u 2019. godini, onda biste trebali prvo poraditi na njemu. Raspoloženje utječe na sve u vašem životu - na odnose s ljudima, na posao, na opće zdravlje, piše Huffpost .

Usvojite ovih 19 malih navika kako biste bili uspješniji i sretniji

Index.hr - 14.01.2020

NE postaje se uspješan preko noći. To se događa zahvaljujući našim malim uspjesima, koji s vremenom postaju sve veći. Ako želite stvoriti nešto veliko, imate viziju, san ili samo jasno definiran cilj, nije pitanje kako to ostvariti danas ili sutra, nego koje navike će vam biti ...

Bez ikakve sumnje: 36 znakova koji otkrivaju da je on "onaj pravi"

Index.hr - 14.01.2020

PROVESTI ostatak života s osobom koju volite najviše na svijetu je svakako jedna od najboljih stvari koje vam se mogu dogoditi. Vaš partner će obojiti ostatak vašeg života. Zato strepnja i preispitivanje u ovom slučaju nisu neuobičajeni.

JARAC TREBA DA BUKIRA MEKSIKO, A DEVICA TOSKANU: Gde morate da otputujete u 2020. godini

Srbija Danas - 14.01.2020

Ne zamišljaju svi savršen odmor na isti način… Jedni vole avanturu u prirodi, drugi šetnje velikim gradovima, treći kuliranje na ležaljci uz obalu mora. Kao i oko mnogih drugim dilema u životu, Zodijak može da vam otkrije i koja je turistička destinacija savršena u 2020.

Dnevni horoskop za 15. januar: Budalu ne treba tražiti, sama se javi!

Kurir - 14.01.2020

OVAN Konačno ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Dolazi faza u kojoj ćete imati priliku da vidite da je sve vredelo truda. Iako pokazujete da volite osobu sa kojom ste u vezi ona je sumnjičava. Bavite se sportom! BIK Današnji dan je jako povoljan za posao.

Dnevni horoskop za 14. januar: Vodite računa o svom zdravlju, jer to je samo vaš posao!

Kurir - 13.01.2020

OVAN Pomoć koja vam dolazi od strane neke osobe iz inostranstva će vam na ovom polju biti veoma značajna. Niste zainteresovani za početak bilo kakve nove ljubavne veze u ovom periodu. Bavite se sportom i budite aktivni.

Dnevni horoskop za 13. januar 2019. Vage ne uzimajte sve k srcu, Vodolije osećate da neko pokušava da vas ugrozi

Srbija24 - 13.01.2020

OVAN Vi ste spremni da rizikujete na poslovnom polju i da se posvetite traženju novih načina. Tražite partnera koji bi mogao da vam odgovara po dinamici i temperamentu, ali ga teško nalazite. Izbegavajte alkohol. BIK Očekuju vas promene na polju posla.